Den 31 maj 2016 rapporterade Läkemedelsverket i Sverige att en ung kvinna dött efter att ha vaccinerats med Gardasil.

Läkemedelsverket offentliggör varje kvartal en sammanställning av olika läkemedelsbiverkningar som rapporterats från vården. Vaccin utgör en väsentlig del av biverkningsrapporterna och under det andra kvartalet 2016 rapporterades något som verkligen sticker ut. Enligt Läkemedelsverket (LMV) dog en ung kvinna, med ospecificerad ålder i samband med Gardasilvaccinering. Dödsfallet rapporterades den 31/5 2016. Bland de specificerade sjukdomssymptom som uppstod vid Gardasilvaccineringen fanns trötthet, smärta, yrsel, huvudvärk, epilepsi och plötslig död.

Den information som myndigheter ger ut om vacciner i allmänhet och om Gardasil i synnerhet är att de är helt ofarliga.

Läs mer på Canal 2nd Opinion

29 KOMMENTARER

 1. Signatur HM förklarar snart bort detta med att hon har fejkat sin egen död eller något liknande.

   • Signatur HM tillhör nog den av industri och Soros sponsrade organisationen Expo misstänker jag. Han är nog mest här för att distrahera och reta upp dom människor som besöker sajten.

    • Han får betalt för att vara här, det skulle jag också tro..
     Varför annars slösa bort sin tid här med artiklar man inte tror på eller ens läser..
     Sen finns det också dom som är rädda för sanningen.
     HM:s bubbla sträcker sig inte längre än SVT, DN och Aftonbladet.
     Medvetenhet är inte för allihop tyvärr..

     • Dannyboy, H4ss3, H Jonny H och john. Vet ni att ni håller på med att ljuga om en person och det är jag. Inget ni påstår har någon som helst sanning.

      Ni har en stereotypisk åsikt om andra och hur världen ser ut och så gör folk som inte kan hantera alla delar i ett samhälle vilket många artiklar på vaken.se visar.

      Ni har för mig inga krångliga eller svårförståeliga åsikter men min åsikter är för er helt obegripliga vilket era inlägg visar.

     • jasså
      kritikern gillar inte att bli kritiserad.
      brukar vara så..

      gillar du inte läget e det väl bara gå nån annanstans o trolla..

     • Nu har du kritiserat mig eller hur och det tål jag men du har inte tålt något då du kommer med ett dåligt motiverat inlägg. Kolla mitt som är motiverat men vad du menar och har för åsikter i ämnet har jag ingen aning om.

     • Jag upplever inte det du skriver som kritik HM jag upplever det som något komiskt att skratta åt eftersom du tror på allt Main Stream säger men ingenting av vad det alternativa säger, alternativt du tror inte på Main Stream men du får betalt.
      Dig kan man jämföra med en vegan som går till korvkiosken och säger att folket som står där och och beställer kötträtter är dumma i huvudet.
      Inget ont om veganer av den orsaken att de inte gör sådana saker, men om de gjorde det skulle folk skratta åt dem. Detta är du i ett nötskal HM. Antingen har du inget liv eller så är du betald och det skriver eftersom jag observerar ett skändligt beteende hos dig.
      Alla människor har fel, det är bara att leta så finner vi. Men de som har de största felet är dem som söker fel hos andra och möjliggör klarar dem. Du är ju inget bättre själv och det vet du.

      Det här var ett gott råd åt dig, skaffa dig ett liv eller integritet. (Beroende på om du är betald eller inte)
      Vad ska du göra när alla vet vad som pågår i världen med tanke på all manipulativ dynga du skrivit på vaken.se Ja det är faktiskt så att fler och fler tror på artiklarna här och på liknande sidor på nätet inte bara i Sverige utan i hela världen. Folk kan ju bli trött på sådana som dig.

     • Jag är här för att rätta alla fel då jag anser det är fel att folk ska tro på myter och lögner som sanningar och leva efter det för då är man fångar. Jag lever i full frihet och har inget problem men något i samhället vilket många på vaken.se felaktigt tror jag har. Det är ju genom att läsa alla konstiga saker folk tror om mig på vaken.se jag ser skillnaden mellan hur de på vaken.se tolkar världen och hur mycket lögner de kan gå på utan att fatta att det gör det.

      INGETING man skrivit om mig på vaken.se stämmer med verkligheten. Allt är lögner och lever man i en värld där man inte kan läsa andra åsikter annat än komma med en rad lögner om personen är det illa.

      Det lögnaktiga kommentarer jag får om mig beror på den världsbild folk på vaken.se har och i den världsbilden måste jag vara på ett visst sätt för att inte rubba vaken.se världsbilden men den innehåller alltså lögner om mig och jag vet att även andra kritiker har fått samma lögner om sig. Kort sagt: Lögnen behovs för att inte rubba vaken.se världsbilden.

      Att du skriver att jag får betalt är en del av vaken.se lögnen för de måste du skriva för att inte rubba vaken.se världsbilden. Men lögn är de alltså.

      Det är så illa att några av mina vänner tror att ni skojar med oss kritiker för så tokiga saker som finns på vaken.se kan ingen allvarligt tro på.

      Så illa är det.

     • Jag skrev, att antingen har du inget liv eller så har du betalt. Det är du som kommer med en myt i det att du påstår att att jag skrivit att du får betalt. Ger man alternativ är inget definitivt. Lycka till med livet då.

     • Detta är en lögn alltihop bara så du vet det.

      Jag har inte skrivit ett dugg om vem du är och hur du skulle vara för jag har inte träffat dig så jag vet inte det.

      Det jag rättar till är era uppfattningar och jag vet också vilka mekanismer som ligger bakom era uppfattningar då de har uppmärksammats mycket under senare tid i samhället.

      Jag har ett mycket intressant liv då jag är intresserad av mycket, allt från att skriva egna datorprogram till att göra filmer med Dolby Digital 5.1 ljud. Har nyss köpt en avancerad väderstation där jag fått igång allt som en norrman misslyckades med. Väntar på ett batteri till en drönare och ska hämta ut ett paket så jag kan sätt in ett brandlarm i tvättstugan. Det ska vara värmelarm där då miljön är fuktig. Ska även titta mer på program till väderstationen.

      Ett litet axblock om vad jag är intresserad av och vad jag ska göra under dagen.

     • På vilket sätt ”rättar” du till våra uppfattningar när ingen på den här sidan tar dig seriöst?
      Låter som att du har ett kul liv iaf, baserat på det axplocket av sysselsättning du gav.
      Själv är jag intresserad av sanningen och att bli frisk igen.

      Jag ska delge några av mina pusselbitar om hur jag lägger ihop saker och ting så att jag får min bild av världen.
      En pusselbit representerar ett faktum.

      Finns korruption? Svar ja!

      Effekt : Pengar försvinner där de behövs och någon/ några stackare är bedrövade.

      Åtgärder : ”Den korrupte” skapar en falsk bild av vad som har hänt. Offret/Offren har kunskap om vad som har hänt och måste tystas för att ”den korrupte” ska gå fri.

      Finns det kommersiella bolag som är redo att offra några människor eller miljö för att producera sina produkter? Svar Ja!

      Effekt : Folk dör och naturen förgiftas.

      Åtgärder : ”Bolaget” skapar en falsk bild av vad som har hänt och friserar skadorna på naturen genom att muta main stream media.

      Mer åtgärder : TV-reklam med leende personer som använder produkten och pekar på dess fördelar.

      Finns vaccinskador? Svar Ja!

      Finns false flag? Svar Ja!

      Finns det en absurd evolutionsteori som anses vara ett faktum?
      Svar Ja!

      Finns det historiska saker som vetenskapen undviker? Svar Ja!

      Finns mördare? Svar Ja!

      Finns Pedofiler? Svar Ja!

      Finns det personer som lovar tungt och håller tunt? Svar Ja!

      Listan kan göras hur lång som helst.
      Någonstans börjar den enskilda individen att reagera eftersom människor har 2 öron och 2 ögon samt en hjärna att tänka med.
      Därför börjar folk att ställa frågor.

      Åtgärd : Ge dem en fjantig titel (”Konspiratörer”, ”Foliehattar”) så dem verkar vara vilsna individer. Därmed minskas deras förtroende och det blir lättare att ignorera deras besvärande frågor. Samt intala folket att allt är väl via TV.

      Orkar inte skriva mer nu. Ha det bra.

     • Jag vet att du och andra på vaken.se ser på världen på detta sätt men vet du vad problemet är.

      Ni gör INGENTING åt det ut bara håller på och gottar er i allt ert påstådda elände men är passiva inför det.

     • 1. Jag är ingen vaken.se anhängare.
      2. Men jag anser att Vaken.se gör någonting genom att skriva om problemen.
      3. Om man informerar om problemen så är det bra, men om du förkastar allt som skrivs blir du en del av problemet eftersom du motverkar informationsspridning och därmed tar det längre tid för folk att förstå vad som är sant och vad som är falskt, det blir en massa tjafs och en möjlig lösning på problemen kan utebli. för vi kan enas om att problemen finns.
      4. Jag tror inte heller att det står i människans kraft att lösa de världsliga problemen, inte ens tillsammans, än mindre tror jag att vaken.se kan lösa dem.
      5. Jag personligen är med i något annat än vaken.se, vad det är håller jag för mig själv, men jag kan lova att jag försöker att göra mycket gott för alla jag träffar på. Men jag som enskild individ är inte lösningen heller, men jag gör definitivt NÅGONTING.

      6. Jag gottar mig inte åt det som skrivs på vaken.se jag önskar att jag kunde välja att tro att informationen var inkorrekt och att världen var så bra, ja som den bild du försöker ge av den.
      7. Med andra ord jag önskar att jag hade fel.

      8. I mina ögon är det system vi har idag som ett flygplan där alla är passagerare. Piloten skryter om hur högt vi flyger över marken men säger ingenting om att motorerna har stannat, soppan är slut och vi flyger över ett bergsmassiv. Han vill inte oroa passagerarna, helt enkelt.
      Men passagerarna hör inte motorerna och börjar samtala med varandra. Många kommer fram till att flyget har stora problem.
      Passagerarna reagerar på olika sätt.
      Vissa talar öppet om problemen.
      Andra försöker dölja dem.
      Somliga ”stoppar huvudet i sanden” d.v.s. de kan inte hantera sanningen.
      Och så har vi dem som har en övertro på piloten och tänker att ”Det fixar sig till slut”.
      Till sist har vi dem som vet att det är kört och beställer in en flaska med alkohol och festar så länge det går.

      Men innerst inne har alla en obehaglig magkänsla de inte kommer ifrån.
      ”Ni gör INGENTING åt det” vad tycker du att man ska göra?

     • Man ska alltid rösta för då säger man sin sak.

      Man ska vara med i föreningar som är i ens intresse för de får vara med och styra hur saker i samhället ska se ut som att vi fick var med och säga hur ett nytt kulturhus skulle se ut och detta skedde mellan 3-5 år sedan. Idag när kulturhuset har beslutas att byggas har en del personer protesterat mot det men jag anser de vara ute för sent.

      Man ska höra av sig till mediabolag som SVT och Sveriges Radio. När SVT ville ta upp konkurrensen med Netflix förslog jag att de skulle ha samma ljud i SVT Play som de har i sändningarna så är de 5.1 ljud i sändningarna skulle de ha de även i SVT Play. SVT skulle undersöka om det var möjligt.

      Vad man inte ska gör är att framföra sin åsikt på fel sätt.

      När NIST presenterade sin utredning av WTC så fick alla som var på presskonferensen veta att man fick ställa två frågor var. Detta gjorda alla tills de kom till en WTC spränganhängare. Han började läsa innantill från ett papper och hade ställt 5 frågor innan han blev avbruten och fick inga svar. Så får de inte gå till. Hade han koncentrerat sig på två frågor som resten gjorde hade han fått svar på dem.

     • ”Man ska vara med i föreningar som är i ens intresse…”
      Som vaken.se då t.ex.

      ”Idag när kulturhuset har beslutas att byggas har en del personer protesterat mot det men jag anser de vara ute för sent.”

      Och jag tror att du är för sent ute i att protestera mot Vaken.se

      ”Man ska höra av sig till mediabolag som SVT och Sveriges Radio.”

      Men när dessa bolag inte sänder nyheterna korrekt blir folk besvikna och de tappar förtroendet.
      1:25 in i klippet
      https://www.youtube.com/watch?v=9-PczScpJ2s

      eller så kan man se på CNN så får man fake news hela tiden.

      Mark Dice på YT har många videor på deras misstag och ”misstag”.

      Går vi över på WTC. så är jag inte helt inne på sprängteorin utan snarare ”Dustification”-teorin eller bägge två i kombination. https://www.youtube.com/watch?v=Yb4I2T4uEvg Ja man kan klart se hur, inte eld, utan gnistor rinner ut ifrån ett hörn av WTC.

      https://www.youtube.com/watch?v=OmuzyWC60eE
      Men var det sprängning också? Ja kanske, här är en intressant video på det med.

      https://www.youtube.com/watch?v=qdP95oSoOFk

     • Det som stått för flest bevisade fake news är ryska RT.

      CNN har var jag vet aldrig sänt något fake news utan vi har bara sett att RT håller på med det.

      Fake news i RT ingår i Ryssland kampanj för att försvaga väst så där har du även motivet till att de håller på med fake news.

      Judy Wood har förslagit högenergistålning men den kraftigaste laser man nyligen har tillverkat kan skjuta ned jaktflygplan men inte ta ned byggnader.

      Så det Judy Wood har föreslagit har aldrig existerat på vår jord och jag fattar inte att hon inte har gjort grundkollen att kolla om det hon föreslagit verkligen existerar.

      Det är lika illa med Niels Harrit 10-100 ton nanotermit då världsproduktionen av det är några 100 kg idag då de är svårt att tillverka, så man kunde inte tillverka 10-100 ton 2001.

      Här kommer det du såg i mailen förslag att CIA har tillgång till mer avancerat teknik men avancerad teknik som CIA stått bakom har till slut kommit i dagens ljus som spionplanen under 60-talet. Jag hävdar att man bara visar att man inte har kolla på saker och ting om man föreslår att CIA vet mer.

     • Det blandas ihop nyheter som blir fel med medvetna, alltså planerade, fake news och det är de RT har visat sig hålla på med.

      Så jag hittar inga medvetna fake news i exemplen bara vanliga fel rapporteringar.

      Att kräva att TV bolag som CNN ska vara felfria är att kräva för mycket. SVT och Sveriges Radio talar om när de rapporterat fel.

 2. En kvinna. Det är normalt. Av alla som vaccinerarar sig eller tar läkemedel så finns alltid med en riskfaktor till läkemedlen och de kan stå att allvarliga biverkningen kan drabba en av 1 miljon.

  Så ta nu och redovisa om ni kan hur många som fått vaccin med Gardasil men inte har blivit drabbade.

 3. Det finns ett system för rapportering i USA som kallas VAERS. Det är troligtvis bara en bråkdel av verkliga fall eftersom de flesta läkare och folk som utsätts för vaccin inte känner till det och inte rapporterar in till VAERS. Utifrån VAERS så är det kopplat 121 dödsfall till HPV-vaccin mellan 2006 och 2012. Det är även inrapporterat 27 484 medicinska skador hos unga kvinnor. Förra året hade det stigit till över 30 000 alvarliga skafor och över 150 döda.

   • Gardasil kan komma att öka antalet som dör i cancer. Detta på grund av att vaccinet skadar och orsakar skador som kan ge en ökning av alla cancertyper. Sedan kan vaccinet ge cancer som biverkan. Sedan medför detta vaccin att man tror sig vara skyddad mot cancer och inte går på det enda skyddet som bevisligen är bra, man går inte på kontroll där man gör en skrapning och ser om det finnns några förändringar.

    • Vad är detta för något. Finner inget vettigt i det du skriver.

     Ta och visa på undersökningar som stöder din påståenden.

     • Det är ju självklart. Skulle du gå på en jättejobbig gym-undersökning om du trodde att det inte behövdes eftersom vaccinet du fått skyddade dig?
      De säger att denna undersökning ger ett 90-procentigt skydd mot cancer men många som vaccinerat sig kommer att strunta i det.

     • Vet du hur många barn som dagligen dör i mässlingen för de är ovaccinerade. 400 barn dagligen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här