Katharine ’Kay’ Griggs var under 11 år fram till 1999, gift med den amerikanske marinkårsöversten George Raymond Griggs, vilken innehade befattning som stabschef för USA:s marinkår och dessutom var chef för NATO:s psykologiska operationer. När han blev berusad, vilket ofta inträffade, kunde han dels utsätta Katharine för brutal misshandel, men också avslöja sina uppdrag som lönnmördare och hur han utbildade andra att utföra mordoperationer under ’US Marines’ täckmantel – den amerikanska militära elitstyrkan.

För mig som jurist och med 25 års erfarenhet, är ’Kay’ Griggs vittnesmål mycket övertygande . Genom många konkreta detaljer avslöjar Katharine, hur grovt brottsligt den amerikanska staten och etablissemanget i dag uppträder. Hon berättar också att skälet till varför det aldrig blir fred i Mellersta Östern, beror på att sionister övertagit huvuddelen av ansvaret för handläggningen av den amerikanska utrikespolitiken.

Hon avslöjar också vapensmuggling på högsta nivå, bl.a. mellan USA och vårt grannland Norge, där NATOS högkvarter SHAPE i Bryssel är inblandat. Hon menar även att maffian har ett tätt samarbete med den amerikanska militäreliten, när det gäller att tvätta pengar och smuggla vapen.

Även amerikanska flottans elitförband ’Navy Seals’, skall vara inblandat i morduppdrag. Detta överenstämmer med White TV:s rapportering sommaren 2011, då USA misstänks ha mördat just de ’Navy Seals’ soldater, som den 1 maj 2011 medverkade vid den falsk-flaggade operationen mot Osama Bin Ladin. Denne, som tydligen var släkt med våra huskatter, hade då 8 ggr. tidigare dödförklarats av olika mediakällor.

Den f.d. hustrun till marinkårsöversten Raymond Griggs, vittnar också om att Henry, Heinz, Kissinger samtidig med sin funktion som övervakare av marinkårens brottsliga verksamhet, har sysselsatt sig med att våldta småpojkar enl. någon slags löpande-bands princip.

Själv kan jag bara uppmana alla ärliga marinkårssoldater, av vilka jag både träffat många av och övat med, att så fort som möjligt lämna enheten. Jag uppmanar dessutom alla svenskar som samarbetar med ’US Marines’ att göra samma sak. Den svenska regeringen borde kräva att USA omgående hemkallar samtliga marinkårssoldater som är stationerad på den amerikanska ambassaden i Stockholm.

Slutligen kan också sägas att det naturligtvis var en uniformerad enhet från U.S. Marines, som övervakade att den vapensmuggling som skedde i anslutning till M/S Estonia, i Tallinns hamn kvällen den 27 september 1994, kunde genomföras ostört och som planerat. Några timmar senare sänktes M/S Estonia – det historiskt sett värsta massmord som Sverige utsatts för.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här