I ett öppet brev till WHO och intervjuer varnar Geert Vanden Bossche, virolog och före detta vaccinforskare, för nuvarande strategi med lockdowns och massvaccinering.

Vaccinerade mot covid-19 riskerar stå helt utan försvar nästa gång ett coronavirus cirkulerar då antikroppar skapade av vaccinet konkurrerar ut det naturliga immunsystemet och genom att stänga inne och jaga viruset skapar vi fler mutationer som kan leda till ett okontrollerbart monster till virus.

Vanden Bossche arbetar idag som oberoende konsult men har tidigare jobbat på Bill & Melinda Gates Foundation och Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Relaterat

Is a Coronavirus Vaccine a Ticking Time Bomb?

Mutant variations and the danger of lockdowns

palbergstrom.com, Vaccinforskare varnar: vaccin mot covid-19 slår ut immunsystemet och skapar ett okontrollerbart monster till virus

1 KOMMENTAR

  1. Jaa det tror jag med att vaccinet förstår det egna skyddet. Vad ska jag göra som hade corona december 18 till mars 19 ? Låg ensam hemma och åt värktabletter och använde Bricanyl och ventolin inhalator. Ingen hosta men svårt att andas och få in syre. Sov mycket jättetrött och med öppet fönster i korsdrag natt och dag. Gick ner 14 kilo. Jag mår bättre nu men inte fått smak och luktsinnet åter. Trött än och orken är inte detsamma som innan. Sökte inte ut till läkare när jag inte orkade köra eller gå. Är allergiger och mycket stor histaminutsöndring. Testad på sjukhus kss för många år sedan. Vdc har erhållit intyg med. Vågar inte vaccinera mig mot covid. Håller mig ensam. Tack

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här