Vi drivs med all tydlighet som en flock får mot en dystopi, en totalitär samhällsordning med en teknokratisk världsregering som inte kan vara annat än odemokratisk och fascistisk där varje människa ska övervakas och kontrolleras med hjälp av ett nytt monetärt systemet och digitalisering av identitet och tjänster.

Enligt massmedia är attacken mot Coop utförd av ryska cyberkriminella men det som hänt kan mycket väl vara en simulerad om än verklighetsbaserad cyberattack som en del av Cyber Polygon 2021.

During the online exercise at Cyber Polygon 2021, the teams will practise response actions at the moment of a targeted supply chain attack on a corporate ecosystem.

Covid-19 har varit en planerad ”pandemi” som steg mot The Great Reset. Ett nytt monetärt och politisk system för världen. Mycket tyder på att cyberattacker är nästa steg i agendan tillsammans med nya mutationer och lockdowns för att tvinga folk till vaccination och vaccin-id.

Attackerna kommer gissningsvis leda till ett totalt eller delvis sammanbrott av den digitala samhällsstrukturen och därmed världsekonomin som kraschar och öppnar för ett nytt monetärt system som hämtat från 1984.

Syftet är också att i kaoset som följer dölja bluffen med rådande monetära system där pengar skapas ur intet via lån. Ett gigantiskt pyramidspel utan demokratisk förankring.

palbergstrom.com, Vägen mot dystopi handlar nu om cyberattacker