Globalismens oligarker ger sig inte. Ingenting av våra liv och vår mat kan de hålla sina fingrar från. Allt skall industrialiseras och drivas i megaskala så att de kan skaffa sig total kontroll och bygga sina monopol. Strävan bort från naturlig matproduktion har nu pågått i över hundra år. När det gäller grönsaker ser vi resultatet – produkter som ofta bara innehåller 10% av de viktiga näringsämnen som de i sitt ursprungliga naturliga tillstånd innehöll. Detta har lett till olika bristsjukdomar och ett växande behov av kosttillskott av vitaminer och mineraler. Resten av industrimaten är baserad på hyperbilliga kolhydrater och raffinerade fröoljor som aldrig under vår evolution varit människoföda. Denna mat är orsaken bakom den metabola pandemi som tar 40 miljoner människors liv i förtid varje år.

Fortfarande kan vi konsumenter hitta något så när näringsrik mat i form av ekologiska grönsaker och gräsbeteskött från djur som är uppfödda på en vanlig bondgård och vildfångad fisk, mat som inte kommer från globalisternas megaindustrier.

Detta ger inte oligarkerna en lugn stund. Människor skall inte själva kunna ha kontroll över sin livsmedelsproduktion, den marknaden är för stor och för viktig för att inte kontrolleras av de globala monopolföretagen. I de medier de kontrollerar sprider de därför falsk propaganda om att vi får cancer av rött kött, att produktionen av detsamma skadar klimatet och att det är bortkastade pengar att köpa dyrare ekologiska grönsaker. Man påstår även falskeligen att jordbruksmarken inte räcker till. Det enda som hotar jordbruksmarken är det industriella jordbrukets utarmning av världens jordar. Tanken är att den falska propagandan bl.a. skall bereda marknad för introduktion av helt syntetiskt kött producerat i stora fabriker.

Den mest ökände av dagens globalt verksamma oligarker – Bill Gates vill inte bara skaffa sig total kontroll över samhällets hälsovård via vaccinmonopol, utan vill nu även styra vad vi skall äta via bl.a. introduktion av syntetiskt kött. Genom att ta fram en produkt som man patenterar skaffar han sig på känt maner – monopol. Det är lätt att förutse hur Gates sedan kommer att kräva att politikerna inför förbud mot naturlig köttproduktion, på liknande sätt som han vill ha en tvingande lagstiftning för att människor skall nödgas ta hans patenterade vacciner.

Det är kusligt fascinerande att följa hur Gates tagit familjen Rockefellers metoder för att bygga monopol, till nya höjder. Morgondagens människor hotas faktiskt mindre av att bli förslavade av politiska diktaturer, än av globala monopolföretag. På samma sätt som man förstört hälsosektorn genom att få verksamma billiga naturpreparat förbjudna, för att skapa monopol för patenterade syntetiska kemikalier, är nu strävan att förbjuda naturlig mat för att kunna bygga monopol för industriellt producerad mat som syntetiskt kött. Redan har man börjat patentera utsäden genom introduktionen av GMO-grödor.

Detta är en oerhört skrämmande utveckling, eftersom t.ex. naturligt gräsbeteskött snart är nästan den enda tillgängliga basföda som har ett brett och naturligt näringsinnehåll. Ingen skall inbilla oss att syntetiskt industrikött ens kommer i närheten av det. Det naturliga köttet har en mycket komplex sammansättning som det industriella syntetiska köttet aldrig kommer i närheten av. Så om Bill Gates och hans gäng får fortsätta att försöka monopolisera livsmedelsmarknaden, då kommer den metabola pandemin som jag skrivit en bok om att fördjupas och göra ännu fler människor sjuka.

Det finns bara en väg till hälsa för mänskligheten och det är att vi söker oss tillbaka till en föda som harmonierar med vad människan levt på under vår evolution.

Lars Bern, Varning för mat från Bill Gates

Originaltext: anthropocene.live

Om ni vill fördjupa er i ämnet kan ni läsa min bok ”Den Metabola Pandemin”. Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här