Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe

Dr. William Thompson som arbetat på amerikanska Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har kommit ut med information om att CDC utelämnat centrala data i en slutlig rapport från år 2004 om MMR-vaccin och dess koppling till autism. Se filmen Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe.

vaxxedthemovie.com

24 KOMMENTARER

 1. Detta har visat sig vara en falsk nyhet så här har vi beviset att vaken.se sprider falska nyheter.

  Källkontroll görs det aldrig här på vaken.se

  • Här kan du läsa mer om filmen. Jag har själv beställt en dvd. Om du bor i närheten kan jag låna ut den till dig om du vill.

   http://vaxxedthemovie.com/about/

   In 2013, biologist Dr. Brian Hooker received a call from a Senior Scientist at the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) who led the agency’s 2004 study on the Measles-Mumps-Rubella (MMR) vaccine and its link to autism.

   The scientist, Dr. William Thompson, confessed that the CDC had omitted crucial data in their final report that revealed a causal relationship between the MMR vaccine and autism. Over several months, Dr. Hooker records the phone calls made to him by Dr. Thompson who provides the confidential data destroyed by his colleagues at the CDC……….

   • Trailer för videon har alla ingredienser för en enfråge idé.

    Man jämför bara autism med vaccin när andra säger att autism rapporteras oftare idag och det är därför en ökning har skett.

    Hur autismen var historisk vet i vi inte för man kände inte till begreppet autism.

    Så när undersökning att detta slag kollar alla tänkbara orsaker till ett problem ska jag ta den på allvar men så har ännu inte skett med dessa enfråge idéer.

    Vaccin innehåller försvagade virus så man ska kunna förklara hur dessa orsakar autism och jag har inte sett att någon har lyckats med det.

    • Hur det såg ut historiskt vet vi. Och på 40 50 60 och 70-talet låg siffran på autism på 1 drabbad på 10 000 människor. Idag ökar autism för varje år. Officiella siffran i USA är nu på 1 av 80. och de som föds idag verkar ligga på en drabbad av 25 individer. Om ökningen fortsätter som nu så kommer vartannat barn i USA som föds 2032 vara drabbad av autism.

     • Kan du inte läsa innantill. Antalet med autism var underrapporterade tidigare. Vad betyder underrapporterade. Att alla är med enligt dig eller hur.

     • Kan du inte läsa innantill. Jag säger att autism har ökat och fortfarande ökar. Och det beror inte på underrapportering. Om så vore så skulle antalet 50 åringar med autism ligga på samma frekvens som ungdomar idag. Är det så. Går det omkring en massa äldre personer som inte har någon diagnos? Det har jag aldrig läst om. Dessutom är frekvensen autism mycket lägre här i norden än i USA.

     • 92 % av svenskarna vaccinerar sig så då har vi väl beviset att vaccin inte orsakar autism hur tydligt som helst eller hur.

     • om 92 procent av svenskarna hade fått de 69 doser av vaccin som påtvingas amerikanska ungdomar skulle hälsan vara betydligt sämre hos svenskarna. Då skulle nog frekvensen av autism ligga som i USA. USA, som spenderar mest på vården och har en av världens högsta barnvaccinationsnivåer, är hårt drabbade av kroniska sjukdomar och invaliditetsepidemi som kostar mer än 2 biljoner dollar årligen
      Från födelsedagen fram till 18 års ålder ges barn sex dussin doser vacciner som innehåller genetiskt manipulerade virus och bakterier, plus toxiska tungmetaller, antibiotika och humant-, djur- och insekts-DNA och RNA
      Idag är 1 av 6 barn funktionshindrade; 1 av 9 har astma 1 av 10 har en psykisk störning 1 av 13 är allvarligt allergisk mot mat; 1 av 20 har epilepsi Autismfrekvensen är 1 på 50 och 1 av 400 har diabetes

      Ovanstående gäller amerikanska barn men vi i Sverige kommer nog dit så småningom eftersom vi okritiskt apar efter allt dåligt som kommer från USA.

     • Du och andra vaccinmotståndare skyller allt för mycket på vaccin. Detta kan rimligen inte vara sant.

      Din statisk liknar den vi har i Sverige så den kan då inte kopplas till vaccin.

      En förklaring till ökande skador kan också vara att många skaffar barn senare i livet vilket är känt att en del skador orsakas av det som att frekvensen av Downs syndrom ökar.

      Sedan visste du att det dog 145 700 personer i världen till följd av mässling 2013. Främst barn i U-länder.

      De var alltså inte vaccinerade. Visa på samma stora skador när de gäller vaccin.

     • Dödsfallet från mässling så långt tillbaka som 1922 var extremt låg 4,3 per 100 000. Tänk på att det var nästan 100 år sedan – före elektriska kylskåp, före tvättmaskiner, före antibiotika och IV-hydrering, och framstegen för moderna medicinen vi har idag.
      I u-länder dör massor av människor av sådant som inte är dödligt här i i-världen. Om man satsade mer på sanitet i uländerna skulle många slippa bli sjuka.

     • http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/kraftig-okning-av-autism-i-usa/
      PUBLICERAD 2012-03-29
      Ungefär ett barn av 88 i USA har autism, det är en nästan en fördubbling sedan 2002. Frågan ställs nu hur autism diagnostiseras och behandlas.

      De nya siffrorna offentliggjordes på torsdagen av Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De är en ökning med 25 procent sedan förra analysen 2006 och nästan en fördubbling sedan 2002. Ungefär en av 54 pojkar är drabbad, jämfört med en av 252 vad gäller flickor.

      ”En sak visar siffrorna med säkerhet – att det finns många barn och familjer som behöver hjälp”, säger Thomas Frieden vid CDC. ”Vi måste fortsätta att följa autismspektrumstörningar eftersom detta är en information samhället behöver för att hjälpa barn.”

     • http://autismsciencefoundation.org/what-is-autism/how-common-is-autism/
      How Common is Autism?

      In 2016, the Centers for Disease Control’s Autism and Developmental Disabilities Monitoring (ADDM) reported that approximately 1 in 68 children in the United States has been identified with an Autism Spectrum Disorder (ASD). This rate remains the same as in 2014, which is the first time it has not risen. However, with respect to older data, this new estimate is roughly 30 percent higher than the previous estimate of 1 in 88 children reported in 2012. In the 1980s autism prevalence was reported as 1 in 10,000. In the nineties, prevalence was 1 in 2500 and later 1 in 1000

     • Du glömde sista stycket:

      ”Vissa forskare har ifrågasatt om de ökningarna under det senaste decenniet är verkliga eller speglar ökad medvetenhet, som har lett till föräldrar och lärare ser symtom på autism hos barn som inte skulle ha fått diagnosen för en generation sedan.”

      Som stämmer med det jag har framfört

 2. Falsk nyhet. Har inte William Thompson som arbetat på amerikanska Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har kommit ut med information om att CDC utelämnat centrala data i en slutlig rapport från år 2004 om MMR-vaccin och dess koppling till autism? William Thompson som från början dolde fakta som visade på koppling mellan vaccin och autism har tillslut fått dåligt samvete och avslöjat vad de sysslar med på CDC. Han är inte den enda wisselblåsaren på CDC. Det finns fler.
  Dej falska nyheten är att det inte skulle finnas en koppling mellan vacciner och autism.

  • Det William Thompson påstår att CDC har utelämnat ärt falska påståenden.

   Dels kan man inte kontrollera att de han säger är sant för det finns bara honom som källa och dels har de som kontrollerat det han säger om det stämmer med annat vi vet kommit fram till att det William Thompson säger inte är sant.

   Alltid när de påstås att myndigheter döljer något som en f.d. anställd kommer med ska man alltid kolla upp det och inta svälja allt det dom säger. Man måste utesluta att de inte gör det för att hämnas mot den förra arbetsgivaren.

   • När han skulle förstöra dokumentation som visade på kopplingen till autism så valde han att inte förstöra de dokument som han hade i sitt ägo. Sedan finns tusentals dokument från CDC som visar på att Thompson har rätt. Det finns fler än Thompson som jobbat åt CDC och som kan vittna om myndighetens bedrägerier.

    • Var finns de ”tusentals dokument från CDC som visar på att Thompson har rätt”. Vilka är de personer som är ”fler än Thompson som jobbat åt CDC”.

     • Låter osannolikt då 10 000 dokument tar om man ser varje dokument 1 sekund tar de drygt 27 timmar att titta igenom dem och de väger ca 500 kg.

 3. Regissören är intervjuad på http://www.discussionsmagazine.com/2016/08/vaxxed-exclusive-interview-with.html?m=1

  STEPHEN SPAZ SCHNEE: Jag blev ganska förvånad över att nästan varje artikel som jag läste om den här filmen var helt felaktig. Det var inte en anti-vaccinationsfilm alls. Hur känner du om den här resan för att slutligen få filmen till hem runt om i världen?
  DEL BIGTREE: Resan hittills är läskig. Jag är nervös för landets framtid och jag är nervös för journalistikens framtid. Jag blev involverad i filmen eftersom jag såg en tydlig representation att barnens hälsa är i riskzonen och vi har en myndighet som har täckt upp ett farligt vaccin och jag vet inte varför exakt. Jag gjorde filmen eftersom jag var orolig för framtiden och barnens hälsa. Medierna har enligt min mening ljugit om vad vår film handlar om. När jag pratar med människor som inte har sett filmen, tror de att jag är en konspirationsteoretiker. Ändå har jag läkare som säger att de kom till den här filmen skrikande och upprörda … och sedan säger att den här filmen förändrade deras tankar. Idag har jag, från alla de städer som vi har gjort Q & As i, inte fått en enda doktor till mig efter en screening och som säger, ”Jag såg just din film och du är en lögnare!” Inte en! Och ändå läser jag granskning på granskning som nämner att en bedräglig läkare gjorde det, därför behöver ingen se det. Recensionerna nämner sällan någonsin det faktum att filmen handlar om doktor William Thompson, en mycket riktig forskare vid Center for Disease Control som gör extremt alarmerande uttalanden. Han har uppnått whistle blower status – han är fortfarande på CDC. Utöver fyra timmars inspelade uttalanden gav han 10 000 dokument som folk får se i min film. Så, berätta för mig: Vad har hänt med journalistik? Som medicinsk journalist kunde du inte betala mig för att göra ett felaktigt uttalande om någon, så vad händer? Ser de filmen? Eller skriver de recensioner baserat på något som skickas till dem av sina sponsorer? Människor kallar sig journalister och skär och klistrar någon annans rubriker och gör inte sitt jobb. Journalistik och vetenskap delar samma princip i hjärtat som är ”Vi borde aldrig sluta fråga.” Vi går ner på en farlig väg som ser mycket ut som nazistiskt Tyskland för mig – en propaganda som våra medier är involverade i nu som fortsätter att Någon som ställer en fråga är en galen person.

 4. Varför gör CDC så här? För att CDC är korrumperad och har stora intressen i att vacciner alltid ska framstå som något positivt som inte orsakar autism och en mängd andra skador.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here