Världshälsoorganisationen har uppgett att det har planerats sedan januari, tillsammans med USA:s regering, att bli en ”diktatur för global hälsa”, som beskrivet av Peter Breggin, MD, i hans show, ”Refounding America.”

I januari skickade Department of Health and Human Services in ändringar till WHO under pågående fanfarer om hur det skulle ge människor möjlighet att bli bättre förbereda inför nästa pandemi eller någon annan form av hälsohot.

Vissa av ändringarna betyder kontroll och WHOs roll i en global hälsoskala, där den inte längre kommer att behöva tillstånd från något av dess medlemsländer för att meddela om en potentiell eller existerande global hälsokris.

Efter mindre ändringar av de internationella hälsoföreskrifterna arbetar medlemsregeringarna med nya, långtgående ändringar av de globala reglerna, som kommer att skickas in i september.

Samtidigt kommer WHOs ledare och regeringar också att utveckla ett nytt internationellt pandemifördrag, som fortfarande håller på att bearbetas men som förväntas ge stora nya befogenheter till WHO om det godkänns.

Enligt det amerikanska utrikesdepartementet syftar fördraget och de ändringar som förhandlas fram till att ge WHO befogenhet att bekämpa globala hälsokriser som pandemier.

Amerikanska lagstiftare på statlig och federal nivå driver också hårt tillbaka, med experter som säger att WHOs slutmål är att införa ”medicinskt tyranni” och inte att skydda hälsan.

Francis Boyle, professor i internationell rätt vid University of Illinois, sade att detta steg är ”bara ett stort totalitärt maktgrepp av CDC (Centers for Disease Control and Prevention), WHO, Bill Gates, Big Pharma, biokrigsföringsindustrin, Folkrepubliken av Kina och andra att tvinga sitt medicinska tyranni på mänskligheten.”

I en separat intervju kallade Boyle också WHO för en ”kriminell organisation” och sa att den är ”fullständigt ruttet, korrupt och föraktlig” och han uppmanade starkt att inte ge organisationen mer makt eller pengar.

Boyle har arbetat med många högprofilerade fall under sin karriär och hävdat att WHOs ledande tjänstemän bör övervägas för potentiella åtal för brott mot mänskligheten.

Läs mer på naturalnews.com, WHO försöker ta kontroll över framtida pandemier med ett ”totalitärt maktgrepp”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här