I denna nya tid av coronavirus då viruset upptar större och större utrymme både inom det mediala liksom inom vår medvetenhet är det viktigt att få lite distans och inte dras med i hysterin. Regel nummer ett för god hälsa och starkt immunförsvar är nämligen denna: låt inte rädslan ta över ditt liv. Vårt mentala tillstånd är nämligen oerhört viktigt då det även genom placeboeffekten har en stor påverkan på vårt hälsotillstånd.

Det finns ännu inget medel som kan bota coronaviruset så ansvaret för att hålla dig frisk kan inte läggas över på någon annan. Nu har du chansen att själv ta eget ansvar för din hälsa – och det allra bästa du i dagsläget kan göra för att slippa bli attackerad av viruset är att stärka ditt immunförsvar! Det kan man göra hemifrån och det är i princip gratis!

12 råd för att förebygga coronavirus och boosta ditt immunförsvar:

  • C-vitamin och D-vitamin i höga doser. Finns att köpa billigt i närmaste livsmedelsbutik. Blandas med dricksvatten. Tas helst med färsk citron i ett glas med vatten varje morgon före frukost.
  • Kolloidalt silver. Ett välkänt medel som tar död på bakterier, vissa virus och svamp. Kan tas i förebyggande syfte med dricksvattnet.

Läs mer på almanova.eu, 12 råd för att förebygga coronavirus

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här