1 maj, dagen då arbetarrörelsen brukar gå ut och demonstrera för mänskliga rättigheter. Hur ska det gå då deras eget parti är den största faran? Istället kanske en ny folkrörelse kommer på benen för att stå upp mot det största politiska sveket i demokratins historia.

 • Aldrig tidigare har samtliga folkvalda frivilligt underordnat sig en yttre makts agenda som innebär att skrämma upp befolkningen för att sedan få den att följa råttfångarens locktoner och vandra mot sin egen undergång.
 • Aldrig tidigare har demokratiskt folkvalda medverkat till en propaganda som orsakat sådan masshysteri som eliminerat sunt förnuft och som fått det egna folket att tro på de stora lögnerna och därefter gå med på att lyda en polisstat och låsa in sig enligt diktaturens restriktioner.
 • Aldrig tidigare har de folkvalda politikerna så mangrant förlorat den moraliska kompassen och begått landsförräderi mot sitt eget folk.

Läs mer på humanismkunskap.org, 1:a Maj – Ny folkrörelse tar över kampen för frihet

1 KOMMENTAR

 1. Äntligen är det någon som reagerar på dessa lögner som vi matas med varje dag.
  Idag är det cirka 1 miljon människor som har haft covid-19 sedan det startade. Förra året avled det 98 124 personer totalt i Sverige av dessa var det att det var 12 391 som avled i covid-19. Dessa 98 124 är exakt med tidigare år, kan även nämna att 1988 avled det lika ,många som avled, men då var vi 2 miljoner mindre innevånare i Sverige
  Totalt avlider det cirka 265 personer varje dygn i Sverige.
  Av de som avled av comvid-19 var det 11 266 som var över 70 år det är då 90,9 %, tar man sedan de som var under 50 år var det 113 personer som avled. Varför stängde vi ner hela Sverige när det var mest äldre som dog, alla dessa människor hade underliggande sjukdomar. Allt detta är från Socialstyrelsen och SCB. Stängde vi ner Sverige på grund av de som var under 50 år, då är det bedrövligt. Vi kanske har lika många döda av vaccinet, kanske. Det som pågår nu är ett bedrägeri mot svenska folket
  Hade det inte varit så uselt med bemanning inom både äldrevård och sjukvård hade det varit som en vanlig influensa

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här