Den sociala ledaren Farrakhan exponerar USAs and NATOs kriminella krig mot Libyen på en presskonferens i FN Plaza Hotell den 15 juni 2011. Andra medverkande är före detta justitiekanslern Ramsey Clark, mänskliga rättighetsaktivisten Viola Plummer och den internationella aktivisten och f.d. kongressledamot Cynthia McKinney.

Hör om de verkliga orsakerna bakom kriget i Libyen. Farrakhan poängterar statistik som tydligt visar hur Libyen snabbt har växt ekonomiskt och socialt.

Libyen har genomfört stora satsningar på att förbättra för befolkning med utbildning, jordbruksstöd m.m. Han går även igenom hur Libyen motverkat imperialistiska och dehumaniserade regimer i Afrika och blivit en suverän och oberoende stat.

Han jämför det med hur USA, England, Frankrike och andra västländer på alla möjliga sätt har sämre livsförhållande och högre grad av kriminalitet, våld, fattigdom och beväpnade konflikter än Libyen. Hur dessa länder åter och åter igen genomfört olagliga och inhumana krig i stora delar av världen utan att konkret förbättra standaren på de platser de har invaderat.

Återkolonialisering av Afrika

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här