Bill Gates är Gud. Genom sitt agerande och manipulerande av jordens befolkning är du nog beredd på att hålla med om att han åtminstone beter sig som om han vore en Gud, då han mer än gärna kommer med pekpinnar hit och dit, köper upp mark lite här och var, investerar i läkemedel som ska distribueras och injiceras i folk till höger och vänster – snart är han ju inne i matproduktionssvängen också! Bill Gates är en av de på toppen som bestämmer hur utfallet för världens länder och dess medborgare ser ut. Det spekuleras hej vilt i att det är han som planterat ut ett virus för att i nästa stund vara den som levererar räddningen och lösningen med så kallade botemedel, och i dessa botemedel sägs det finnas mikroskopisk nanoteknik som kopplar upp dig till allt från 5G och AI och allt däremellan, och stramar åt dina kedjor och bojor ännu hårdare likt den slav du redan är.

Så kan det vara, men som sagt – det är endast spekulationer som florerar där ute, precis som allt annat.

Bill Gates är Gud. Han är grundaren och skaparen till Microsoft och PC, vars maskiner och teknik öppnat upp en helt ny värld av nya dimensioner där människor från jordens alla hörn kan kommunicera med varandra på ett sätt som inte ens var tänkbart för bara några årtionden sen. Det svenska ordet dator myntades av professor Börje Langefors efter andra världskriget och från då till nu har utvecklingen gått i en rasande fart. Bill Gates är en av de på toppen som tagit fram denna teknik och därför en av anledningarna att du nu kan läsa denna text. Bill Gates är en av alla Gudar här på jorden.

Jag är en förespråkare av att vi människor bör studera djurens värld mer än vad vi faktiskt gör; hur de lever och samspelar med varandra. Vi människor är den enda arten på den här planeten som behöver betala för att ens kunna leva. Och betalningen sker inte ens i någonting så konkret och livsnödvändigt som vatten eller föda, utan ett påhittat ting som vi döpt till pengar. Djuren däremot, de bara lever sitt bästa liv och vet sin plats. Men i djurvärlden är det dock djungelns lag som råder, survival of the fittest om man nu vill kalla det så. Starkast vinner, svagast förlorar. En grupp är aldrig starkare än sin svagaste länk. Ibland är det ett måste att antingen en svag individ dör eller ibland en hel flock om det är det som behövs för att naturens harmoni ska kunna leva vidare i symbios med allt annat som är, oavsett om det känns emotionellt eller etiskt fel.

Just detta är ett tankesätt som vi även ser bland den mänskliga så kallade eliten som ofta talar om att jordens befolkning bör reduceras till 500 miljoner människor.

För att harmoni ska återfinnas på jorden måste människor plocka bort sina egon. När jag ibland uttrycker att jag står bakom vissa av idéerna som eliten har, att det globala samhället hade mått som bäst med en begränsad och kontrollerad befolkningsmängd – och heller inte tycker att detta är en fruktansvärd och skrämmande tanke – har jag ofta fått höra att jag antingen är hjärtlös eller egoistisk, eller både och. Vidare inser jag självklart att jag antagligen inte kommer att vara en utav de där 500 miljonerna som eli