Microsoftgrundaren och multimiljardären Bill Gates är en av personerna bakom framväxten av en laboratorieframställd hamburgare – som inte innehåller något kött ifrån ett djur, men som är genetiskt modifierad.

På sin hemsida marknadsför Impossible Foods den labbtillverkade hamburgaren som ett klimatsmart och djurvänligt alternativ till den vanliga köttburgaren. Men i den labbtillverkade hamburgaren finns ämnen som tagits fram genom genmanipulation, så kallade genetiskt modifierade organismer, GMO. Hamburgaren innehåller också monosodiumglutamat, MSG, som är giftigt för nervcellerna och kan i längden öka risken för alzheimers och andra demenssjukdomar.

Läs mer på nyadagbladet.se

5 KOMMENTARER

  • Med sådana kommentarer är du sämre än vad Bill Gates är för han har inte talt illa om dig eller hur.

   • Han behöver inte tala illa om mig
    för att bevisa att han är en skithög.

    Det räcker med hans handlingar.
    Läs på lite först, sen kan du komma tillbaka och kommentera.

 1. En förbisedd utveckling som har smugit sig in i den Ecologiska sfären är de frö- och kärnfria frukterna. Frukterna har berövats sitt egentliga syfte – fortplantning. Fruktens syfte med kärnor och frön är knappast avsedd för att leverera sötsaker till en annan levande enhet. Ecologisk odling skall ju vara först på fruktens villkor. Vad mer fattas i dessa frukter?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här