Från platser bakom stängda dörrar och beväpnade vakter kommer den sanna historien om världens maktelit och deras hemliga planer för framtid …

Vad har Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Carl Bildt, Maud Olofsson, Anders Borg, Percy Barnevik och Marcus och Jakob Wallenberg gemensamt? De har alla deltagit i hemliga möten med Bilderberggruppen.

Har du aldrig hör talas om den? Då är du inte ensam.

Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare.

Genom att använda metoder som liknar de taktiker som användes av agenter under det kalla kriget – och många gånger med fara för sitt eget liv – gjorde Daniel Estulin vad ingen annan tidigare har lyckats åstadkomma: han fick veta vad som sades bakom de stängda dörrarna på de välmående hotellen och gjorde för första gången det tillgängligt för allmänheten i Den sanna historien om Bilderberggruppen.

Denna svenska utgåva innehåller ett nyskrivet förord av författaren samt uppdaterad information och bilder från bilderbergmötet 2010 i Sitges, Spanien.

Preliminärt utgivningsdatum för denna titel är 18 oktober. Vid förskottsbeställning/betalning erbjuder vi 10% rabatt t.o.m. utgivningsdagen.

Kapitelöversikt

Del ett: Bilderberggruppen (BG)
1 Dödligt fall
2 Högländaren, 1992
3 Bilderberggruppens grundval
4 Bilderberggruppens sängkamrater
5 Bilderberggruppens mål
6 Bilderberggruppens marionetter
7 Tjuvtricken under Watergateaffären
8 Bilderberggruppen demaskerad
Del två: Council on Foreign Relations (CFR)
9 Träff eller miss, 1999
10 Partner över gränserna
11 Journalistiska kurtisaner?
12 Framtvingad avrustning
13 CFR:s kontroll över regeringen
14 CFR och psykopolitiska operationer
15 CFR och Marshallplanen
16 Synliga mönster
Del tre: Den Trilaterala kommissionen (TK)
17 Konfrontation, 2003
18 Tillbaka till framtiden
19 Sofistikerad underminering
20 Att förpacka en president
21 Ett parti Monopol
22 Bolsjevikiska välgörare
23 Förräderi i utbyte mot profit
24 Att offra en nation
Del 4: Den Nordamerikanska unionen (NAU)
25 Internering, 2004
26 Ouvertyr
27 En kommande union?

Boken finns att köpa på Anarchos