CBS:s Ben Swann granskar Pizzagate – Wikileaks bekräftar dess sanningshalt

DN beskriver det som fejknyheter. Tyvärr talar mycket för att PizzaGate är sant. Nu väntar vi på att massmedia kryper till korset och börjar göra sin plikt.

Allt mer talar för att #PizzaGate är ett verkligt fenomen. Ordet används på nätet för vad som misstänks vara en pedofiliring med bl a John Podesta i centrum. Han var Hillary Clintons kampanjchef, Bill Clintons stabschef och rådgivare åt Obama.

Ben Swann från programmet Reality Check på CBS News tog igår upp frågan i sitt program. Efter en längre tids granskning har han kommit fram till att det ligger något i anklagelserna. WikiLeaks har valt att ge erkännande åt hans granskning och historiens sanningshalt.

PizzaGate kan vara en viktig delförklaring till varför Trump vann en jordskredsseger med 83% av alla kommuner då saken kom till amerikaners kännedom via alternativ media. Mainstream media har dock valt att tysta ner saken. Dagens Nyheter har till och med benämnt det fejknyheter. Det lär man få äta upp.

2 KOMMENTARER

  1. Enl. George Webb, en frilansjournalist, har DynCorp starka kopplingar till denna trafficking av barn. Dessa ska ha kommit ifrån krigszoner. Han misstänker också att dessa bl.a. används för så kallade ”brownstone” -OPs d.v.s. utpressningssyften. Han misstänker även att barnen sedan dödas och att organen säljs via svart marknad. Även sexslavhandel ska vara en faktor. Mycket av det han säger är verifierat, men inte allt. Finns även vitnessmål från poliser rörande detta. Se hans kanal. börja med del 53 och gå framåt. https://www.youtube.com/channel/UCrQ-wHKVi0JDWjQGcuoYnew

  2. Nja efter att ha sett videon anser jag inte att bevisen för något Pizzagate har ökat. Det var med symboler som sammankopplingen gjordes men de liknade varandra men var inte identiska vilket gör att man även måste kolla om det var en tillfällighet att de likande varandra vilket inte togs upp.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here