Charlie Hebdo: mediasveriges hyckleri

I skuggan av terrorattacken på franska satirtidningens Charlie Hebdo:s redaktion i Paris igår, försvarar en enig svensk mediakår yttrandefriheten. Nu är det rätt att försvara rätten att kritisera. Dock ser sanningen annorlunda ut. När såg du svensk media kritisera islam senast? Några tryckte de kassa Mohammed-karikatyrerna för några år sen. Bara att nämna judendom är att vara antisemitisk. Iaf blir du direkt misstänkt för att vara en antisemit. Yttrandefriheten måste gälla alla – att alla ska få säga sitt utan att råka ut för reprisalier. Det är det som gäller. Och angående attacken – i skrivande stund verkar detta vara ett resultat av s.k blowback. Trots alla övervakningsprogram som NSA, ECHELON, FRA, m.fl instiftat senaste decennier händer sånt här gång på gång. Det visar bara hur totalt och fullständigt inkompetent övervakningen är. Däremot blir vi utsatta för än fler kränkningar på vår personliga integritet. Det militärindustriella komplexet gnuggar sig om händerna och lobbar för ökade anslag, för det totala övervakningssamhället – allt med motivet att hålla oss trygga. Ser ni inte denna onda cirkel?

”Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither.”
Benjamin Franklin

Har du annan information som klart och tydligt visar att det kan varit en falskflagg-attack är du välkommen att höra av dig till redaktionen.

4 KOMMENTARER

  1. i dessa tider av falsk flaggande, var är eftertanken? Vem tjänar på att militär och polis stänger av hela städer?

  2. Polisen som på videon blir skjuten åtminstone två gånger och den andra gången i huvudet på nära håll, med en KALASJNIKOV!!!, utan att man ser den minsta lila blodsdroppe, vad är eller var han gjord av.

  3. Själv blir jag misstänksam när terrorister tappar sina pass vid brottsplatsen, men jag avvaktar bevisen.

    DN hade en artikel om att rysk expert sagt att det var CIA som låg bakom eftersom de sedan Afghanistankriget är de som styr muslimsk terrorism, skälet skulle vara att franske presidenten Holland sagt att sanktionerna mot Ryssland måste upphöra och det vill absolut inte USA. DN viftade bort saken som en ”konspirationsteori” och när media eller politiker viftar bort kritik som ”konspirationsteori” eller ”förnekare” så skall man gräva djupare för där döljer sig ofta feta lögner.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here