Pascalidous desinformation om knarknazister och svarta väljare

På tisdag är det val i USA och hela världen deltar i kampanjande helt utan självdistans eller skrupler, precis enligt förväntan när så här mycket etatistiskt drama är på väg att förlösas. Eventuellt är det här valet dessutom en riktig gamechanger, som de flesta med lite insyn är medvetna om, både kulturellt och policymässigt. Därför är det också extra smärtsamt att vara någotsånär desillusionerad och konsumera tyckonomiska informationsbitar, särskilt när de inte så framstående tänkarna lägger ut texten i teve.

Nazister ska ösa knark och sprit till svarta

I bubb.la premium har vi löpande diskussioner om hur svenska MSM gör bort sig. Nu senast rör det sig om en nyhetsanka som tagit sig över Atlanten och ut i svenska etern, där nyttiga idioter rapar upp det som om det vore sanning. Detta sker dessutom efter att amerikanska medier bemödat sig att vederlägga och gå vidare.

Ingen mindre än Alexandra Pascalidou, nyligen nominerad till Stora Journalistpriset, utbildar svenska tittare i denna senaste hemskhet. I Tv4 Nyhetsmorgon (och i Dagens Nyheter) får vi lära oss att Trumpsupportrar åker “till ‘svarta ghetton’ och ÖSER ut KNARK och SPRIT” i samhället som strategi. Hon får i detta inlägg klä skott för mycket som är skevt i debatten, och ärligt talat får hon skylla sig själv eftersom hon tagit på sig rollen som en av de mest högljudda idioterna i etern. Ingen mängd plagiat, dumma analyser eller andra pinsamheter kan stoppa henne – vilket hur saker än ligger till är mycket imponerande.

Av: Sofia Arkestål. Artikeln finns i sin helhet på Frihetligt.se.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here