Är coronapandemin motiverad av verkliga problem eller iscensatta?

När man granskar den totala dödligheten i flertalet länder under pandemin visar det sig vara små till inga avvikelser från ett normalår. Gamla och sköra dör varje år i samband med virusepidemierna, lite olika beroende på epidemiernas styrka. Vi som tillhör min generation mins Asiaten och Hong Kong influensan. Frågan är; i vad mån de drastiska lockdown-åtgärder som nu genomförs runt om i hela världen och främst västvärlden triggats av falsk skrämselpropaganda?

När man gräver lite, visar det sig att besluten om lockdown tidigt under epidemin togs mot bakgrund av forskare som presenterat skrämmande matematiska modeller. Den mest omtalade modellbyggaren var forskaren Neil Ferguson från Imperial Collage. Enligt honom skulle ca. 100 000 dö av Covid-19 bara i lilla Sverige och tiotals miljoner globalt. Som tur var delade inte svenska forskare denna alarmistiska syn, vilket ledde till den mest balanserade reaktionen i hela västvärlden på larmen från svensk sida. Det visade sig ganska snart att Fergusons modeller var totalt felprogrammerade. Syftet bakom utnyttjandet av dessa modeller måste ha varit att skapa maximal rädsla. Tyvärr kom denna insikt för sent, Ferguson hade fått bollen i rullning. Att en massa politiker trodde på Ferguson är en gåta, han har precis som klimatalarmisterna gjort det till sitt signum att presentera totalt verklighetsfrämmande fantasiprognoser vid snart sagt varje epidemi under senare decennier. Det var sak samma med galna ko-sjukan, fågelinfluensan och svininfluensan. En ren svindlare med andra ord.

För mig blir det allt mer uppenbart att vi sannolik har att göra med en iscensatt propaganda för att just skapa rädsla. Jag känner igen förfarandet från klimatpropagandan som även den använder tekniken med datormodeller som i strid med faktiska observationer visar på annalkande katastrofer, som sedan givetvis inte materialiserar. Den propagandan har nu pågått i 50 år utan att det har gått att få stopp på den. Vi kan idag tydligt se att klimatlarmen är iscensatta av globalisternas organisationer som strävar efter att sjösätta en övernationell maktordning. Är det samma intressen i farten även när det gäller coronalarmet?

Alla med erfarenhet av forskarvärlden vet att forskare väldigt ofta frestas att komma med alarmerande förutsägelser, eftersom det är enda sättet att bli uppmärksammad i dagens mediestyrda värld. En ofta beprövad metod är då att bygga modeller som man programmerar så att de ger alarmerande resultat. Det är ju fullständigt uppenbart när det gäller klimat- och miljölarm. Hur många förutsägelser har vi inte hört de senaste 50 åren om tipping points och andra katastrofer inom 10 år om vi inte genomför några drastiska åtgärder. Sedan när förutsägelserna inte slår in, så upprepar man samma förfarande för nästa 10 år. Så har vi blivit lurade att investera miljardtals skattekronor i s.k. klimatåtgärder till ingen nytta i snart 50 år. Forskares längtan efter uppmärksamhet har lika länge kunnat utnyttjas av de intressenter som haft nytta av skrämseleffekterna. Min hypotes är att det förhåller sig på samma sätt med coronaepidemin.

Så frågan är vilka intressenter som skulle ligga bakom att man blåst upp den här virusepidemin över alla rimliga proportioner?

En säker metod för att få svar på denna typ av fråga är att även ställa sig frågan, vilka det är som vinner på det som nu sker? Follow the money med andra ord. Jag hittar fyra vinnare.

Vaccinindustrin som nu arbetar för högtryck för att få fram ett fungerande vaccin som man, med hjälp av alla lättledda politiker, räknar med att kunna prångla på flera miljarder människor. Inkomsterna från detta kommer att ligga på tusentals miljarder. Vi ser hur den största intressenten inom denna industri, multimiljardären Bill Gates lobbar för högtryck tillsammans med det korrumperade WHO för en sådan kampanj.

Globala nätverksföretag som ser sin marknad expandera när massor av fysiska tjänster stänger ner och måste ersättas med elektroniska i samband med lockdown. Jag har tidigare uppmärksammat hur de hyperförmögna ägarna i dessa företag kraftigt ökat sina förmögenheter under coronavåren, medan hundratusentals små tjänsteföretag slagit igen och gått omkull.

De globala bankerna som nu kraftigt kan expandera sin kreditgivning när nationella regeringar och EU satt igång en lånekarusell utan like, för att försöka rädda haltande ekonomier i coronans skugga. Dessa bankers makt över nationalstaterna och oss alla ökar av denna anledning kraftigt, varvid deras möjlighet att diktera den förda politiken ökar.

Kina där epidemin började och som lyckats få den under kontroll och begränsa den till någon hundradel av landet. Därmed har den kinesiska ekonomin klarat av epidemin med en ytterst begränsad ekonomisk uppbromsning i jämförelse med västvärlden och Indien där man drabbats av en svår tillbakagång. I väst har BNP fallit med mer än 10 % under det första halvåret medan Kina haft en BNP-tillväxt på 1,5 % och räknar med att vara tillbaka på 6 % nästa år igen. Kina tar därmed ett jättekliv förbi USA som världens största ekonomi, vilket totalt ritar om den globala geopolitiska kartan. Kina som är världens största importör av fossila energiråvaror kan även njuta av bl.a. 30 procentiga prisfall på olja i nedstängningens kölvatten. Kina har även en nära relation till WHO, vilket föranlett USA att dra tillbaka sina bidrag till organisationen.

Kan någon identifiera några intressenter som skulle ha nytta av hysterin och rädslan omkring coronaepidemin i den nämna kretsen? Svaret på mina frågor är för mig trivialt. Förlorare är alla hundratusentals mindre företag som blivit robbade på sin marknad och kanske aldrig mer kan komma tillbaka. Förlorare är även du och jag, den västliga medelklassen, som fått våra liv stympade och som blivit kraftigt skuldsatta för generationer framåt.

Välkommen till vår nya värld under den kinesiska hegemonin och den globala oligarkin med ett USA och EU i totalt sönderfall och tillbakagång.

Lars Bern

Originaltext: anthropocene.live, Coronapandemins vinnare

Om ni vill fördjupa er ytterligare i det grundläggande hälsoproblemet kan ni läsa boken ”Den Metabola Pandemin”. Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här