För ett kort ögonblick hade DN en ryggrad när man valde att publicera en vaccinkritisk artikel. Det varade inte så länge.

En vaccinkritisk artikel av Sara Boo från NHF Sweden publicerades på DN Åsikt under torsdag förmiddag. Någon timme senare togs den bort. Klockan 11.22 meddelade redaktör Jessika Svensk kortfattat “Vi har trots allt bestämt oss för att inte publicera ditt inlägg”. Några andra skäl angavs ej.

Att artikeln ens publicerades var förvånande. Att den sedan togs bort var det inte. Åtgärden är censur och stärker misstanken mot DN som en ledande budbärare för den dolda maktapparat som bakom kulissen styr Sverige på samma sätt som man styr USA och andra länder i väst. Vi kan bara anta att Jessika Svensk eller någon över henne utsatts för påtryckningar från högre ort om att ta bort artikeln.

Budskapet i Sara Boos artikel är viktigt. Moderata riksdagskvinnan Sofia Arkelsten har lagt fram en motion som föreslår att det allmänna vaccinationsprogrammet för barn ska bli obligatoriskt.

Tvångsvaccinering strider mot grundläggande rättigheter, Nürnbergkoden från 1947 med krav om patientens informerade samtycke och är ett stort steg bort från den lilla demokrati vi har kvar mot en totalitär samhällsordning. Vi står på tröskeln till en farlig utveckling om förslaget inte stoppas.

Artikeln kan läsas här

Varning för en extremrationell och fascistisk agenda

palbergstrom.com

1 KOMMENTAR

 1. Vilka äger/styr alla medier?
  Vilka äger/styr Big Pharma?
  Vilka äger/styr bankerna?
  Vilka äger/styr filmindustrin?
  Vilka styr politiken?
  Vilka styr I princip allt?
  Fundera på det…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här