Jag har valt att kandidera för det nya partiet Mod i riksdagsvalet 2022. För mig är det helt nytt att engagera mig politiskt på detta sätt. Många har ifrågasätt syftet i det och möjligheterna att påverka genom vår parlamentariska demokrati, som för många är likställt med ett kontrollsystem och en återvändsgränd.

Jag tänker inte på det arbete jag gjort som politiskt och jag kan verkligen ha förståelse på det låga förtroende som finns för politiker, de politiska partierna samt det politiska systemet. Av alla de olika partier som jag har sett som slagit igenom med ett tydligt budskap har snart omvandlats och istället för att följa den ursprungliga ideologin, endast arbetar för att få fler röster och på så sätt blir styrda av samhällets normer istället för att stå upp för de ideal som startade partiet.

Ofta är det säkert så att partier med tiden även blir övertagna av personligheter som på ett eller annat sätt tjänar på sin position i etablissemanget. Hela vårt politiska system bygger på en härskarstruktur som gynnar de personer som inte drivs av ideologi, utan snarare av att skapa sig status och framgång. Vi ser dessutom att partier som kommer in i riksdagen inte nödvändigtvis har någonting att säga till om. De kan i flera fall avvisas som extrema och får inte möjlighet att föra den politik som de vill. Ibland inte ens få delta på debatter alls.

Men för mig så handlar det inte om huruvida det politiska engagemanget är parlamentariskt eller inte. För mig finns det endast en plattform och det är att påverka människor och alla sätt att påverka vårt samhälle egentligen är politik. Allt det arbete som jag under snart 20 år har gjort med vaken.se och många andra projekt handlar i grund och botten om att förändra samhället och påverka individer att engagera sig. Jag är med andra ord redan en politiker.

Att gå in i det parlamentariska är för mig inte med målsättning att komma in i riksdagen. Jag tvekat på att det kommer att vara särskilt givande att sitta där. För mig handlar det bara om en sak. Att komma in i folkhemmet. Det parlamentariska spelrummet är endast en av många spelplaner för att föra ut budskapet. Det budskap som jag vill föra fram är just hur hela den politiska arenan är korrupt och styrt av globalister.

Det finns idag knappt ett enda parti som ger något motstånd mot globalisterna och deras öppna planer att skapa ett nytt globalt kontrollsamhälle utan dess like i världshistorien. Vi ser hur de arbetar med öppen hjärntvätt, propaganda och lögner för att närma sig sina mål. De flesta har redan gått på denna stora lögn och det är säkert ett fåtal av de politiker som idag sitter i riksdagen som förstår att de inte har någonting att säga till om. De tror säkert på att de gör ett verkligt arbete och att de gör rätt för sig. Endast ett fåtal av topparna har medvetet sålt ut.

För mig är det alltså inte viktigt att komma in i riksdagen överhuvudtaget. Många kommer till mig och beklagar sig över att inte alla de små partierna går samman och skapar ett parti för att komma över 4%-spärren. Jag kan förstå det resonemanget, men vi måste se den större bilden. Det som vi kan glädjas åt är att det kommer nya partier som faktiskt för första gången på lång tid belyser problematiken med den utbredda korruptionen.

Det arbete som vi gör med MoD samt de andra mindre partierna handlar helt om att engagera människor och att visa de sovande skaran av programmerade människor att det finns någonting annat. Vi måste först visa att vi finns, sedan kan vi få upp ett intresse av vad vi står för och utbilda folket. Detta kan sedan långsiktigt leda att en verklig folkrörelse som har långt större kraft än något politiskt parti kan ha.

Eftersom korruptionen har gått så långt och det faktum att varken grundlagen eller regeringsformen ens kan kallas demokratisk så tror jag inte nästa maktskifte kommer att ske via parlamentarisk ”demokrati”. Nästa steg blir troligen att vi etablerar ett nytt system och skriver om grundlagen och regeringsformen så att det blir demokratiskt på riktigt. Det viktiga då är att vi faktiskt har kommit fram till ett nytt system som verkligen kan kallas demokratiskt. Den nya IT-åldern bjuder på nya lösningar som kan växa sig starkare och liksom massmedia förlorar följare till alternativmedier så kommer parlamentet förlora makt till fördel för folket.

Därför ser jag allt politiskt engagemang som positivt, så länga som budskapet är att vi måste stärka vår demokrati och våra mänskliga rättigheter. Så fast din röst kanske inte är det viktigaste, den kanske inte ens räknas så tycker jag att vi alla ska vara med oss i denna valkampanj. Det är dags att via färg och det kan du göra genom att dela MoDs valinformation i alla forum som är med i.

För att rösta på MoD och på mig så är allt du behöver göra att ta ett blankt röstkort och skriva partiet MoD, samt Mikael Cromsjö.

Mikael Cromsjö

 

 

 

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här