Peter McCullough, en amerikansk kardiolog, var den första i världen att publicera en protokoll för förebyggande och akut behandling av covid-19-infektionen den 6:e augusti 2020. McCullough har alltid varit mycket noggrann och är den mest publicerade forskaren inom hjärta-njurar. Han är också en av de läkare och forskare som har författat flest vetenskapliga artiklar om covid-19-pandemin och har gjort de mest frekventa uttalandena i media och vittnesmål inför parlament, inklusive flera vittnesmål inför både USA:s senat och Europaparlamentet.

I en föreläsning från 19:e augusti 2023 listar han de fyra vanligaste och vetenskapligt fastlagda organsystemen som drabbas när covidvaccinen dödar de vaccinerade. Slutsatserna baseras på 19 3400 studier, som alla är peer reviewed.

De enligt Peter McCullough fyra vanligaste organsystemen som skadas av covidvaccinet och medför att den vaccinerade avlider:

  1. kardiovaskulärt: hjärtinflammation, myokardit, hjärtstillestånd.
  2. neurologiskt: alla former av stroke, Guillain-Barrés syndrom, neuropati.
  3. blodkoagulering som vi aldrig tidigare har sett inom medicinen: svarar inte på typiska blodförtunnande medel.
  4. immunsystemet: olika avvikelser i immunsystemets funktion såsom undertryckt immunförsvar, autoimmun sjukdom, etc. McCulloughs med fleras vetenskapliga studie från 8 augusti 2020 om verksam behandling mot covid-19-infektionen. Hela McCulloughs föreläsning 19 augusti 2023 i USA på Medical Freedom Summit, Windham, New Hampshire

nobelprizeprotest.com, De fyra vanligaste organsystemen som påverkas och orsakar död av COVID-19-vaccinet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här