Så kallade läckande vacciner kan vara drivande för utvecklingen av mer virulenta patogener visade en vetenskaplig studie som publicerades för fem år sedan. Konventionell visdom är att det naturliga urvalet kommer att ta bort mycket dödliga patogener genom att värddöden kraftigt minskar överföringen. Vacciner som håller värdar vid liv men ändå tillåter fortsatt smittspridning, kan däremot tillåta mycket virulenta stammar av patogener att mutera och cirkulera i en population.

Forskarna visade experimentellt att vaccinimmunisering av kycklingar mot Mareks sjukdomsvirus gynnade uppkomsten av mer virulenta stammar. Immunitet som framkallas genom vaccination förbättrar värdens överlevnad, men om den inte förhindrar infektion, replikation eller smittspridning, förlängs de infektiösa perioderna. Forskarnas data visar att vacciner som inte förhindrar smittspridning kan skapa tillstånd som främjar uppkomsten av patogenstammar som kan orsaka allvarligare sjukdom genom mutationer. Dessa kan då infektera ovaccinerade värdar och även återinfektera de redan vaccinerade.

Det finns en förväntan att vissa typer av vacciner kan leda till utvecklingen av mer virulenta patogener. Vacciner som låter värdarna överleva men inte förhindrar spridningen av patogenen man vaccinerat mot kallas ofta ett läckande vaccin. När vacciner förhindrar överföring, vilket är fallet för nästan alla vacciner som tidigare använts på människor, blockeras denna typ av utveckling mot ökad virulens. Men när vacciner läcker, vilket möjliggör åtminstone viss patogenöverföring, kan de skapa de ekologiska förhållanden som skulle göra det möjligt för stammar att dyka upp genom mutation och kvarstå. Denna teori visade sig vara mycket kontroversiell när den först föreslogs, men här rapporterar forskarna experiment med Mareks sjukdomsvirus hos fjäderfä som visar att moderna kommersiella läckande vacciner kan ha just denna effekt. Således kan användningen av läckande vacciner underlätta utvecklingen av patogenstammar som sätter ovaccinerade värdar i större risk för allvarlig sjukdom och även kan återinfektera de vaccinerade.

Huruvida läckande humanvacciner också skulle kunna skapa förutsättningar för att mer virulenta stammar kan frodas beror bland annat på de selektiva faktorer som för närvarande förhindrar uppkomsten av hyperpatogena stammar hos människor. Forskarna betonar att deras data visar att en omfattande förståelse av vaccinernas inverkan på patogener inte kan sluta med kliniska s.k. fas III-studier.

Med över ett halvårs erfarenhet av vaccinationerna med ofullständigt utprovade vacciner mot covid-19 är tecknen oroande tydliga. Allt tyder på att samtliga använda vacciner måste betraktas som läckande. Att det är så framkommer tydligt genom rader av rapporter om kraftig smittspridning och återinfektion med muterade virusvarianter från vaccinerade individer. Sjukhusens intensivvård befolkas åter med Covid-19 patienter, denna gång är de ofta fullvaccinerade men ändå sjuka. För att möta denna utveckling har det medicinindustriella komplexet lanserat en tredje påfyllnadsdos. Och deras säljande professorer pratar redan om både en fjärde och femte vaccindos.

Först ut med en tredje dos har Israel varit med det skrämmande resultatet att man redan har 14 personer som återinfekterats med flera i behov av sjukhusvård. Dessa outvecklade och ej utprovade vacciner är uppenbarligen läckande och har inte en chans att få slut på epidemin. Med nuvarande strategi från det medicinska etablissemanget kommer epidemin rulla vidare med ständigt nya mutationer och man kommer att förorda nya vaccindoser kanske två ggr per år framgent – givetvis en perfekt storm för vaccinindustrin.

Från etablissemangets gran old man Dr. Fauci får vi höra att de nya mutationerna drivs av de ovaccinerade. Det är tvärt om och vi kan konstatera att smittspridningen ökar mitt i sommaren i länder där man har flest vaccinerade. Det duggar ständigt in rapporter om denna synnerligen alarmerande utveckling, det är alltså ett långt sämre tillstånd än förra sommaren innan man började vaccinera.

Så länge världen inte har ett ej läckande vaccin mot SARS-CoV-2 bör vaccinationerna omedelbart avbrytas och läkarkåren ges fria händer att ta hand om de som insjuknar och söker vård med de läkemedel som vi vet fungerar såsom Hydroxyklorokin, Ivermectin, Pulmicort m.m. man bör även ha fria händer att använda olika naturpreparat som visat sig verksamma mot viruset. I Kina använder man traditionell kinesisk medicin – TCM. När vaccinindustrin fått fram ett fungerande tätt vaccin och fått det i vederbörlig ordning utprovat, kan vaccinationerna återupptas för dem som så önskar. Det pratar jag om i detta Swebbtv-inslag:

Släpp fram alternativen – Vaccinerna fungerar inte! Lars Bern i Fjärde Statsmakten 97 – Swebbtv

Lars Bern, Det medicinska etablissemanget odlar muterade virus

Originaltext: anthropocene.live

i kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här