I torsdags analyserade Dr. John Campbell en medicinsk fallstudie från Harvard Medical School som dokumenterade dödlig hjärnskada, specifikt cerebral ischemi (otillräckligt blodflöde till hjärnan) orsakat av Modernas covidvaccinationer.

”Detta kunde inte vara en allvarligare rapport,” sa Campbell.

Campbell diskuterade hjärnskanningsbilder från studien som visade mörka områden i hjärnan, vilket indikerar brist på blodflöde till dessa regioner på grund av blod som backar upp i andra regioner, vilket orsakar övertryck och undertryck i olika delar av hjärnan.

”24 timmar efter att ha fått sin första dos av Moderna covid-19-vaccinet utvecklade en 30-årig kvinna svår huvudvärk. Tre veckor senare blev hon inlagd med subakut huvudvärk och förvirring,” stod det i fallstudien i avsnittet ’Case Summary’. ”Bildbehandling visade initialt spridd kortikal trombos med förhöjt öppningstryck vid lumbalpunktion. En extern ventrikeldränering placerades, men hon fortsatte att ha förhöjt intrakraniellt tryck. Slutligen behövde hon en hemikraniektomi, men omöjlig cerebral ödem resulterade i hennes död. Patologi var förenlig med trombos och associerat inflammatoriskt svar.”

Stroke and death after Moderna

John Campbell förklarade hur det medicinska teamet som arbetade med vaccinoffret öppnade hennes skalle efter att ha provat många andra tekniker och behandlingsmetoder.

”Så det verkar som att de försökte minska trycket genom att faktiskt ta bort en del av benet över skallen för att försöka få ner trycket, ganska drastiskt,” sa han.

Campbell talade om hur vaccinoffret redan hade haft covid, vilket betyder att hon borde ha haft naturlig immunitet, och att hon inte borde ha vaccinerats med tanke på det och hennes unga ålder.

Dr. Campbell förklarade att forskarna inte vet varför trycket inuti vaccinoffrets huvud var så högt, men att det kan ha berott på hjärnans autoregulatoriska funktion (hjärnan som reglerar sitt eget blodtillförsel).

Dr. Peter McCullough diskuterade också denna fallstudie på sin Substack.

”Vi börjar bli vana vid oväntade dödsfall efter COVID-19 bland unga personer som har tagit en eller flera injektioner av COVID-19-vaccinet. Det är viktigt att inse att inte alla dödsfall efter vaccination är hjärtrelaterade,” sa McCullough.

Slutligen diskuterade Campbell hur läkemedelsindustrin bygger mRNA-fabriker runt om i världen för att tillverka denna nya genterapiteknik i en skala som kan vaccinera hela världens befolkning regelbundet.

Många har börjat referera till covid-genterapiinjektionerna som ’dödande injektioner’.

infowars.com, Dr. John Campbell diskuterar studie som visar stroke och dödsfall efter covidvaccination

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här