Ytterligare politiker från båda de stora partierna i USA och filmstjärnor flög i Epsteins pedofilflygplan ”Lolita Express”. Detta enligt piloten Larry Visoski som flög runt Epstein och dennes gäster.

Jeffrey Epstein dömdes 2008 till 18 månaders fängelse för att ha anlitat en minderårig som prostituerad. Den judisk-amerikanske finansmannen stämdes sedan gång på gång civilrättsligt av flera privatpersoner som menade att Epstein utsatt dem för liknande brott. Han åtalades också för sexhandel med minderåriga i Florida och New York, men innan rättegången kunde hållas dog han under mystiska omständigheter i fängelse den 10 augusti 2019.

Ett år efter Epsteins död greps hans partner Ghislaine Maxwell som misstänkt för att ha medverkat i sexhandeln. I måndags inleddes rättegången mot Maxwell och även om rättegången inte direktsänds rapporterar flera medier om vad som framkommer i rätten.

Under inledningen av rättegången har Epsteins pilot Larry Visoski varit kallad som vittne för att berätta om sina iakttagelser i och runt det ökända flygplanet som blivit känt som ”Lolita Express”.

Läs mer på nyadagbladet.se