FHM-direktören: ”Tror att man ibland har en övertro på lockdown”

FHM-direktören

FHM-direktören Johan Carlson tror inte att det går att stänga ner ett samhälle så att inte smittspridningen fortsätter.

Att tro att man kan stänga ner affärer och få en väldigt stor effekt på smittspridningen, där tror jag man tar fel, säger han.

Läs mer på nyadagbladet.se

1 kommentar

 1. Jag och frun har haft tydliga symtom för Coronan. Men vi hade inga antikroppar. Det betyder att våra T-cellers insats var tillräcklig. Det är samma försvar som alla unga människor har och som många vuxna förstör med fel mat och livsstil.
  De flesta, kanske 80 % är immuna, i den meningen att vårt immunförsvar motar Olle i grinden genom att avliva de celler som infekteras av viruset.
  Men för att detta ”hemvärn” ska fungera krävs tillräckligt med byggnadsmaterial.
  I denna översikt av forskningsläget sägs på slutet att det finns medel som lindrar andningsproblemen:
  ”Overall, the medical literature demonstrates that the supplementation with zinc, vitamin C and vitamin D can mitigate viral respiratory infections.”
  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2020.606398/full
  På slutet finns mängder av länkar till forskning att titta på. De som man hör i våra mytmedia verkar inte läsa sådant här. Men det är tillgängligt för alla.
  Coronan är snart ofarlig eftersom vi de närmaste veckorna uppnår flockimmunitet – även utan vaccinet. De flesta på Jorden har ett försvar som duger. Forskning visar att de kritiska fallen kan minska betydligt om folk uppmanas att ta stora doser C och D-vitamin samt lite annat smått och gott som nämns i ”Conclusions”. Om vi dessutom avstår från socker har inte viruset en chans…
  Medel som gör folk friska är dock ett hot mot hela föreställningen. Meningen är ju att medicinbolagen ska berikas och rikets ledning ska framstå som hjältar.
  Jag kan f ö rekommendera detta föredrag av en professor från Karolinska. Mycket faktaspäckat med förvirrande roliga illustrationer:
  https://youtu.be/1u4_H3xy_L4

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here