Filip Sjöström – Jag gör det för alla de miljontals människor världen över som dött till följd av restriktionerna

Filip Sjöström miljontals människor bötfällas Öppna upp Sverige intervjuas av SwebbTV brott mot pandemilagen frihetsfientliga medier

De senaste dagarna har jag fått utstå väldigt mycket hat. Jag kallas för förrädare, mördare och att jag hånar vårdpersonalen ute i landet. Det sägs att jag är respektlös mot människor som har dött och människor som kan komma att dö den närmaste tiden.

Jag vill berätta varför jag gör detta.

Jag gör det för alla de miljontals människor världen över som dött till följd av restriktionerna.
Jag gör det för alla människor som känner sig ensamma och längtar efter gemenskap.
Jag gör det för alla de människor som sitter isolerade världen över och inte får komma utanför sitt hem.
Jag gör det för alla de människor som lider av psykisk ohälsa till följd av restriktioner och lock-downs.
Jag gör det för alla de äldre som inte tillåts träffa sina vänner eller familjer.
Jag gör det för alla de som tvingas bära munskydd och på andra inhumana sätt interagera med andra människor.
Jag gör det för alla de människor som söker efter modet att våga ifrågasätta och ställa jobbiga frågor.
Jag gör det för alla barn och ungdomar som tvingas växa upp i ett samhälle där avsaknaden av fysisk kontakt, kramar och närhet blir det nya normala.
Jag gör det för alla Sveriges småföretagare som ser sina livsverk gå förlorade.
Jag gör det för alla arbetslösa och permitterade människor ute i landet.

Men mest av allt så gör jag detta för mig själv och för att skapa den värld jag vill leva i.

Alla människor i hela världen förstår att restriktioner och lock-downs skapar mer skada än nytta. Än så länge har inte en enda journalist kunnat komma med ett motargument mot detta. Det är för att det inte finns några motargument mot sanningen.

Så länge det är locket på från FHM och regeringen, och att dessa frågor inte diskuteras, så kommer fortsätta manifestationer vara nödvändiga. Låt oss diskutera, låt oss vara transparenta och låt oss hjälpas åt att skapa ett bättre Sverige och en bättre värld för oss och för framtida generationer.

Med kraft,
Filip Sjöström

t.me/forfrihetochsanning

1 kommentar

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here