”I en tid av universellt bedrägeri är yppandet av sanningen en revolutionär handling.” Orden är George Orwells och yttrades redan för 70 år sedan.

Han sade också: ”Om du vill ha en vision av framtiden, föreställ dig en stövel som stampar på en människas ansikte – för alltid.”

Världshistorien är, om man betraktar den med ärliga och öppna ögon, till stor del en orgie i dupering, slaveri och slakt. Ett förtryckande av människor, inte minst kvinnor och barn men även djur. Det är en genial uppvisning i diabolisk manipulation av massorna som de adrenalinstinna hannarna och maktkåta elitisterna lyckats med. Man har uppfunnit religiösa och politiska dogmer som skapat skuldkänslor, rädslor, hat, polarisering, extrema grupperingar, våld och allmän förvirring.

Man tar över bördiga och rika jordar i diverse länder och tvingar in folken i städer, skapar enorma klassklyftor och låter folk svälta och dö i miljontal. Om någon makthavare inte vill spela med ser man till att antingen finansiera rebellerrörelser som avsätter vederbörande eller mördar honom/henne, eller så gör man det helt enkelt själv sedan man med hjälp av pressen hamrat in i massans medvetande nödvändigheten av att slakta ännu ett land. Därefter placerar man ut villiga marionetter som kastar smulor åt folket medan de hånflinande för över miljonbelopp till diverse konton i Schweiz som de sedan kan leva gott på när det är dags för nästa teaterapa att spela sin roll.

Allt medan folken i västvärlden blir allt fetare och sjukare av den sörja de fyller sina kroppar och huvuden med samtidigt som de sjunker allt djupare ner i soffan för att bevittna den TV vars hypnotiska flimmer fungerar som deras sista tillflyktsort i en värld som går på tvärs med deras nervsystem. Och när ledan blir för svår kan man ju alltid gå ut och försöka shoppa sig bort ifrån ångesten.

Kungar, presidenter och premiärministrar svansar runt och spyr ut floskler dikterade av talskrivare som får sina direktiv av agenter för de som sitter på kapitalet och inte har något till övers för den vanliga människan. Och folket köper det; man lyssnar intresserat, tror på vad de säger och stämmer t.o.m upp i jubel. Det är det ultimata tricket; slavarna applåderar sina herrar samtidigt som dessa suger märgen ur deras kroppar.

I alla tider har det dock funnits enstaka individer som inte låtit sig duperas rakt av och som tror på att de måste gå att skapa någonting bättre, någonting rättvisare. De som styr denna planet är mycket, men dumma i huvudet är de inte. Tvärtom är de extremt intelligenta och sluga. De är fullt på det klara med att förr eller senare kommer människans medfödda rätt till ett liv i frihet att yttra sig som en längtan i hennes hjärta.

Då uppstår rörelser som arbetar för att minska orättvisor och skapa bättre förutsättningar för utsatta grupper, minoriteter eller den stora massan. Vad som då sker är att eliten skickar in folk i dessa grupper för att antingen leda dem i en extrem riktning och/eller skapa splittring. Det kallas härska genom att söndra och är ett av de äldsta tricken i världen.

Vi kan se exempel på detta i såväl feministrörelsen, homorörelsen, antirasiströrelsen som miljörörelsen, antiglobaliseringsrörelsen och fredsrörelsen. När President George Bush, Mexikos President Felipe Calderon och Kanadas premiärminister Stephen Harper möttes för en tid sedan för att ytterligare diskutera den Nordamerikanska unionen och demonstranter samlades för att protestera dök det upp maskerade personer som försökte starta ett upplopp. Emellertid noterade några uppmärksamma personer att dessa ”ligister” alla hade samma typ av stövlar som den kanadensiska polisen och så småningom kom det också fram att de verkligen var poliser. Något som också erkändes av polismyndigheterna trots att de först förnekade det.

Inte första gången detta händer i världshistorien, redan romarna använde det. Ett ypperligt sätt att slå sönder rörelser inifrån. Som ett brev på posten kan man också vara förvissad om att medierna kommer att hjälpa till att blåsa upp endast de negativa sidorna och fullständigt demonisera även de grupper som jobbar för någonting gott.

Så medan dessa bryts sönder och strider inbördes och vi andra munhuggs på nätet fortsätter eliten sin agenda för ”Den Nya Världsordningen,” vilket innebär mer övervakning, mer inskränkningar av den personliga friheten, mer fejkade och reella terrorhot, mer religiös fanatism, mer förvirring, mer miljöförstöring och mer centralisering av makt vilken slutligen syftar till att skapa det samhälle Orwell skrev om i boken ”1984.”

Så vad vi har i slutändan är dels de frustrerade ”konspirationstokar”som trots att de insett att Vi ÄR lurade och på väg mot ett orwellsamhälle ödslar energi på att reta upp sig på BÅDE varandra och de som kritiserar dem, och dels de ”rabiata realisterna” som finner det befängt att våra välutbildade ledare och bankeliten skulle agera allt annat än rationellt och välvilligt gentemot den stora massan, och fullkomligt vansinnigt om någon påstår att de skulle vara medlemmar i frimurarorganisationer där de får svära trohet mot dem FÖRE såväl familjen som sitt land. För att inte tala om tanken på att vissa av dem t.o.m skulle vara satanister eller syssla med groteska ritualer. Nej Skull & Bones och Bohemian Grove är bara två exempel på kamratföreningar där de stora pojkarna kan träffas och ha lite mysigt samkväm.

När journalisten Alex Jones för några år sedan smög in och filmade elitens ritualer i skogarna i Bohemian Grove i Kalifornien fick vi möjlighet att se vilka bisarra saker världens makthavare faktiskt har för sig. Kungar, däribland vår egen Carl den XVI Gustav presidenter, premiärministrar, bankirer, oljemagnater och journalister träffas på natten i de kaliforniska skogarna iklädda kåpor bland brinnande eldar och tillber en jättelik uggla som anses vara en symbol för den gamla semitiska guden Moloch vilken bl.a krävde barnoffer.

Låter detta löjligt och befängt? Ta en titt på sidorna och filmerna jag länkar till nedan så kan ni se själva.

Länk: infowars.com

Länk: freemasonrywatch.org

Länk: jonesreport.com

Av: Michael Delavante , För de som vill veta

Originaltext: sourze.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här