Det är dags att sluta sitta på internet, istället är det hög tid att besöka olika bibliotek runt om i Sverige. Varför? Tryck på Läs mer för att få höra vad du borde göra.

Författaren och fritänkaren Alan Watt blev intervjuad på ”Truth Quest” KHEN 106.9 FM Salida Colorado.

Här följer en av de frågor han skulle besvara:
”Är det specifikt några andra websidor, eller radioprogram som du kan rekommendera våra lyssnare som de kan hämta mer information från?”

Jag skulle rekommendera dem att gå till några av de större biblioteken på exempelvis universitet. Speciellt de äldre universiteten, för historia. Du behöver inte gå in på de internetsidor som ägnar sig åt ”konspiration” för många av dem är skapade för att vara missledande. När du ger ut fakta till folket så finns det många sk ”agencies” som mixar fakta med science fiction för att snurra till allt för dig. Så svensson kommer slänga allt han får höra åt sidan. Den tekniken kallas counterintelligence, det är en standard teknik. Jag rekommenderar att folk inte ska gå in i ”konspiration” överhuvudtaget, dessa ”agencies” tar vilken information som helst och flummar till den, du kommer vara mer förvirrad än någonsin om du tar dig till den. Jag skulle rekommendera att folk går in och tittar på historien kring ”foundations”(stiftelser) och hur de skapades för att till och med Adam Weishaupt (som bara var med i en gren av eliten) sade: ”We shall set up foundations, and through these foundations we shall dictate policys of goverments”. Och det är vad vi har fått idag.

OBS – Detta är en översättning/tolkning för att få texten så följsam som möjligt på svenska. För att höra de exakta orden som Alan Watt använder så ladda ned intervjun.

Alltså, vaken.se är inte så bra för dig som ett gammalt bibliotek kan vara. Schas ut och skaffa lånekort. Vaken.se är ingen livsstil eller vardagsrum för konspiration. Det är bara ett verktyg för dig att kunna forska vidare på de grenar och spår som du finner viktigast att gräva djupare i. Vaken är bara flotten som du använder för att ta dig över floden. När du väl kommit över floden till andra sidan så lämnar du flotten.

Intervju – MP3 – 11 MB – Del 1

Intervju – MP3 – 11 MB – Del 2

Litet tips:
”Anna Lindh-biblioteket : Högskolebiblioteket för försvar, utrikes- och säkerhetspolitik”. Dvs utrikespolitiska biblioteket har slagits ihop med
försvarshögskolans bibliotek.

Anna Lindh-biblioteket
Box 27805
115 93 STOCKHOLM

GO FISH!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här