Fysikern Brage Norin visar under sitt föredrag ”Apollo-bluffen” vad som döljer sig bakom kulisserna av månlandningarna.

whitetv.se

11 KOMMENTARER

 1. De gamla Apollomodulerna har fotograferats med senare farkoster som rör sig 24km upp vill jag minnas. Det tog ända till 2011. Tidigare farkoster hade för dålig upplösning i bilderna tex 40m/pixel eller så. Då finns det inte en chans att se ngt.
  Alla landningsmodulerna har nog inte fotograferats ännu. Hys hopp i skeptikerlägret! Inget tvivel om att de också kan ha haft studiofilmer i reserv om det skulle gå åt pipan. Och visst skulle man kunna föreställa sig att de hoppade över någon av färderna och använde pengarna i budgeten till något annat. Det är ju Usa!
  Buzz Aldrin, med rekorderligt skandinaviskt ursprung påstås ha blivit tvärarg och slog till en tvivlare. Så han var nog på månen tänker jag.

  • ”gamla Apollomodulerna har fotograferats”… länk eller foto osv annars har det inte hänt. Hävdar man något måste man alltid ange källa. Kanske det är så, jag vet inte, men till jag ser en säker källa tror jag inte på det.

   • Dåligt argument. Det finns ju pilar inlagda i bilderna, därifrån kommer automatiskt data att tillfogas bilden när den sparas. Samma felaktiga photoshopargument användes mot Ryssland när de påvisade Ukrainskt stridsflygplan nära MH17. De hade lagt in textrutor vilket gjorde att bildfilen modifierades.

 2. Brage Norin har med stor sannolikhet fel – Månlandningen tycks omöjlig att fejka – Fotograf förklarar varför | Vetenskapliga partiet

  […] not. Vi vill samtidigt vara objektiva och belysa den andra sidan av saken nämligen Brage Norins presentation om samma sak. Vi på Vetenskapliga partiet ställer oss dock undrande till Brage Norins argument. […]

 3. Vi som kan den tekniska historien vet att med dåtida analog teknik och med manuell styrning var det omöjligt att resa till månen!

 4. Hur kommer de förbi Van Allenbältet så det är bullshit sorry ingen har varit i rymden

 5. Hur kan man se så deprimerade ut på press konferensen till baka från Månen , som de första i världshistorien att landa på Månen! Dom ser ju livrädda ut! Med den dagens teknik så kunde man inte ens få JAS att flyga. Och det det kunde man knappt när man provflög i vår atmosfär i början heller.
  Heja USA…

 6. Bluffa sex landningar i rad. Nej, helt osannolikt. Finns så mycket faktabevis om allt ihop. Allt väger bara en sjättedel på Månen, så det gör väl manövrering mycket lättare! Sanslöst projekt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här