Augusti 2016 började Peter Michael Ketcham, tidigare vetenskaplig expert och NIST-anställd, granska vad som hände med de tre husen i World Trade Center. Från att tidigare inte varit inblandad i utredningen av WTC och troende på den officiella konspirationsteorin blev han chockad över det han fann. I en intervju med Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) berättar han hur han ser på saken idag, att husen raserades med hjälp av kontrollerad demolering.

3 KOMMENTARER

 1. Så länge inte en enda som utförde de påstådda kontrollerade sprängningarna har hittas så är språngningarna osannolika.

  Ska något vinna över den kompletta officiella förklaringen ska den förklara händelseförloppet ännu bättre men de alternativa teorierna om 9/11 är bara en rad fragment som ofta inte sitter ihop.

  Sedan har kraven om de oberoende undersökningen av 9/11 gått i graven eller vad är de som har hänt. Är det att ingen på de alternativa sidan klarar av att få igång den då kravet på denna utredning bara kom från den sidan så de ligger bara i deras intresse att få igång den.

  • Vem ska hitta de som utförde sprängningarna? Är det inte en uppgift som borde utföras av någon amerikansk myndighet som är kompetent att göra det och kommer det att göras innan det officiella USA erkänner att det förekom någon sprängning? Man måste väl börja med den officiella undersökning som inte är gjord.

   • Nej det är det inte utan det är en uppgift för de som påstår att det har sprängts för det ligger i er domän.

    Jag vet att byggnaderna INTE har sprängts för man har inte hittat några märken efter sprängningar i materialet från WTC.

    Så ni som har hittat på att det har sprängts så säg vilka sprängämnen det var och hur man gjorde det få hela få fungera så att kollapsen sker i både WTC 1 och 2 på samma våningarna som planen kraschade in i. Kom inte med WCT 7 innan ni sagt detta något definitivt om WTC 1 och 2

    Sedan bevisar INTE fritt fall att något har sprängts för byggnader som tas ned med kontrollerade sprängningar faller med OLIKA hastighet.

    Fritt fall av någon byggnad bevisar faktisk ingenting.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här