Vi är alla elektriska. Att människokroppens fysiologi innehåller elektrisk aktivitet har länge varit känt genom dr Robert O. Beckers arbete, något han berättade om i sin bok The Body Electric från 1985 om frekvensterapi.

En av 1900-talets största, men idag bortglömda forskare, är Royal Raymond Rife. Som forskare, uppfinnare och ingenjör, speciellt inom medicinsk mikroskopi, ansågs Reif vara ett geni. Han lyckades, enligt äldre dokumentation, förstöra cancerceller redan för 80 år sedan i försök med så kallad frekvensterapi. Han blev känd genom boken “The Cancer Cure That Worked”, som mannen som upptäckte en behandlingsmetod mot cancer och många andra sjukdomar genom att använda frekvensmedicin.

Vilhelm Schjelderup var en pionjär inom det här området i Norge och 1982 kom boken Elektromagnetism och liv. Boken ECIWO-biologi av samma författare behandlar också bioelektricitet.

Medicin i form av elektricitet, så kallad bioelektronisk behandling, är därför inget nytt, men under de senaste åren har mycket forskning gjorts inom området och vi vet idag mer om vilka frekvenser som kan hjälpa till vid olika hälsoproblem.

Läs mer på tv-helse.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här