Lars Bern talar på Alternativa bok-och mediemässan om de krafter som ligger bakom den metabola pandemin och som vill skapa en gränslös värld, är de stora globala företagen och deras hyperförmögna ägare.

Det låter vackert med en gränslös värld, men utan gränser kan vi inte behålla demokratin. Makten går över till ekonomiska intressen i det globalistiska samhället. Och vi har sett över hela 1900-talet är ju hur de mest förmögna får mer makt, och medborgarna får allt mindre.

Vi ser idag hur globalisterna dominerar media i västvärlden vilket beror på att de tagit kontroll och etablerat sin agenda. När vi pratar om diktatur i andra länder är vi blinda för vad som sker i vårt eget samhälle och ser inte likheterna, på grund av att det uttrycks på ett annat sätt. Vi har ett betydande åsiktsförtyck i vårt samhälle. Och för att komma åt detta måste vi utmana de stora ekonomiska intressena.

Lars Bern kommer in på ett annat ämne där han ser en nödvändighet av att satsa på en alternativ politisk inriktning. Det handlar om de metabola sjukdomarna med fetma, diabetes, cancer med flera. En förklaring till varför vi får dessa metabola sjukdomar ger han i sin bok ”Den metabola pandemin”. Där förklaras sambanden och hur vi ska leva för att undvika dessa sjukdomar.

Riksföreningen för metabol hälsa är en förening skapad av Lars Bern, en folkrörelse för en bättre folkhälsa.

Globalism leder till diktatur

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här