Det enda sättet att komma åt problemet med terrorismen är att stoppa stödet från väst. Svenska journalister fria från kopplingar till CIA eller liknande svenska element måste ta sitt ansvar och granska vad som håller på att hända.

Även om det inte finns bevis för stöd gällande vansinnesdådet i Tunisien svävar CIA:s heliga ande över allt som handlar om terrorism. Åtminstone från den del som arbetar för den dolda regeringen.

“We all know that America is providing ISIS with weapons and food, and that it is because of American backing that they have become so strong”

Uttalandet är från Abbas Hashem en 50-årig Irakier som flytt Ramadi sagt till journalisten Yaroslav Trofimov på Wall Street Journal.

Inte helt oväntat väljer journalisten att förkasta det som en konspirationsteori men är ärlig nog allt skriva det han fått höra. Tyvärr har åsikten stöd i fakta.

Ytterligare bevis för att väst skapat och finansierar ISIS
Wesley Clark: ISIS skapat av väst
Luke Rudkowski: Why Is The U.S Funding ISIS!?
Ledare för ISIS erkänner finansiellt stöd från USA
Visselblåsare: CIA och Schweiziska banker finansierar ISIS
USA tränade ISIS på hemlig bas i Jordanien 2012
USAs dolda återinvation av Irak

Syftet med ISIS tycks delvis vara att fungera som ett instrument för att störta Syriens regim, något som enligt general Wesley Clark redan låg på ritbordet i september 2001.

En liknande strategi ligger bakom al-Qaida som skapades av CIA 1979 med hjälp av tre miljarder dollar. De har sedan dess haft en dold hand över dem för beskydd och styrning, vilket bland annat visselblåsaren Sibel Edmonds vittnat om. 11 september är det yttersta och mest flagranta beviset.

Även om enskilda terrorister inte förstår hur de används eller ser bakomliggande stöd är kriget mot terrorismen till stora delar orkestrerat och skapat. Den schweiziske fredsforskaren Daniele Ganser talar om tre typer av terrordåd:

  1. Det äkta överraskande terrordådet
  2. LIHOP, Let It Happen on Purpose
  3. MIHOP, Make It Happen on Purpose

Äkta dåd kan också vara skapade såtillvida att olagliga krig och förtryck väcker människors hämndbegär. Våld föder våld.

Det övergripande syftet för en av allt att döma orkestrerad terrorism tycks vara att fungera som en “yttre fiende” för att kunna genomdriva en agenda.

Författaren, journalisten och politiska rådgivaren Naomi Wolf, känd för sin bok “The End of America: Letter of Warning to a Young Patriot”, förklarar betydelsen av en sådan fiende för att kunna styra befolkningen genom rädsla.

Naomi Wolf: How Fake Democracies Are Rolling Out a Global Blueprint for Control

Målet är att avveckla demokratin och införa en totalitär mjukfascistisk extremrationell världsordning.

 

Originalartikel: palbergstrom.com, Granska stödet till terrorismen från dolda regeringen i väst

1 KOMMENTAR

  1. Dom gamla och den nya imperialisterna då främst England och USA, skapar och göder terror (vendettor) genom konstanta krig men det räcker tydligen inte för nu stödjer dessa även terrorism direkt, inte bara indirekt och även nu på global skala. Håll i hatten för snart blåser det även här!

    Snacka om kogentiv dissonans! Media verkar leva i en helt annan dimension, en annan verklighet situerad på en annan planet. Det krävs en del ansträngning för att behålla sinnet i schack nuförtiden. Man undrar verkligen innerst inne om alla dessa så-kallade journalister är riktiga människor eller någon slags vansinninga demon-liknande varelser med vassa tänder, klor och lång svans..

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här