Det var en märkbart obekväm Mark Rutte som nyligen fick frågor om sitt tackbrev till ultraglobalisten Klaus Schwab för boken Covid-19: The Great Reset under en utfrågning i Nederländernas parlament. Den holländske premiärministern undvek att svara på sin egen syn på Schwabs bok genom att beteckna frågorna som “konspirationsteorier”.

Ett inspel mot Nederländernas liberale premiärminister Mark Rutte röner stor uppmärksamhet på fria mediakanaler världen över. Gideon van Meijeren, ledamot i det nederländska parlamentet för partiet Forum för demokrati, ställde Rutte i en mycket obekväm situation under en utfrågning den 14 juli när han påtalade korrespondens mellan premiärministern och World Economic Forums ökände huvudman Klaus Schwab och där Rutte tackar och berömmer honom för hans bok Covid-19: The Great Reset.

Fler och fler människor ser att det är en stor lögn att de nuvarande coronaåtgärderna är avsedda att skydda folkhälsan, inledde van Meijeren.

Det väcker frågan varför man driver för alla dessa fruktansvärda åtgärder som ändrar på hela vårt sätt att leva och förstår hela vårt samhälle? Det finns några inflytelserika globalister som enligt sina egna ord ser coronakrisen som en enorm möjlighet att ”starta om” världen, vilket betyder att de har ett perverst incitament att dra ut på detta. En av dessa globalister är Klaus Schwab, grundare och ordförande för World Economic Forum, och han har också skrivit en bok med den slående titeln ”Covid-19: The Great Reset”. Min fråga till premiärministern är: Hur bedömer han innehållet i denna bok?

Läs mer på nyadagbladet.se, Här pressas premiärministern för tackbrevet till ultraglobalisten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här