Under sin tid som utrikesminister ska Hillary Clinton underlättat överföringen av höganrikat uran till Ryssland 2009 som tidigare konfiskerats under en sting-operation av amerikanska energidepartementet 2006. Detta enligt en diplomatläcka avslöjande av Wikileaks.

”Over two years ago Russia requested a ten-gram sample of highly enriched uranium (HEU) seized in early 2006 in Georgia during a nuclear smuggling sting operation involving one Russian national and several Georgian accomplices. The seized HEU was transferred to U.S. custody and is being held at a secure DOE facility.”

Dåvarande FBI-chefen Robert Mueller ombads personligen genomföra överföringen av 10 gram som prov av uranet till ryska myndigheter under ett hemligt möte på en flygplats tidig höst 2009. Han ska sedan ha åkt till Moskva den 21 september det året.

palbergstrom.com, Hillary Clinton bad FBIs Mueller leverera uran till Ryssland 2009

16 KOMMENTARER

 1. Detta låter som en påhittat historia. Har hitta att är det är fake news. Det alla borde trigga på är prov på 10 gram uran. Uran är inte okänt vad det är t.ex. använder Sverige årligen 1500 ton uran till kärnkraftverken.

  • troligen inte mera påhittat än Aftonbladet, Expressen, CNN, BBC ja d.v.s. main stream medias så kallade nyheter.

   • Det mesta här på vaken.se saknar täckning och det du kallar mainstream har mycket mer rätt än vad vaken.se har för de kollar sina uppgifter vilket vaken.se är slarviga med.

    Orsaken till att du och andra inte tror på mainstrem beror på att de inte stödjer vaken.se åsikterna som jag efter att ha kollat massor av dem allt för ofta inte har hittat någon ursprungskälla till och då är det man påstår påhittat och ingen annat.

    Chemtrails är den mest vansinniga idén och de saknar all kontakt med verklighet och är ett sådant påhitt för att inte tala 9/11 där de som skulle ha utfört sprängningar inte verkar finnas. Ingen av dem har hittas eller hört av sig så de mest sannolika är att de inte existerar.

    Susan Lindauer har ju ingen här på vaken.se och i dessa domän upptäckt att hon är mytoman.

    Har sett en video med henne där hon berättar allt mer osannolika saker hon har varit med om så att om man ska tro henne jobbade hon med en många CIA chefer och i ledningen av CIA. Hon jobbade som översättare och inget annat inom CIA.

    • Jag blir nästan lite stolt över dig när jag ser dina kunskapsframsteg HM. som vi tydligt kom fram till i den här artikeln http://www.vaken.se/schweiz-vill-forbjuda-deodoranter-med-aluminium/ vet vi nu att vacciner kan orsaka autoimmuna sjukdomar såsom autism.

     Nu när vi talar om main stream media vs Vaken.se vill jag bara säga att jag är ingen vaken.se anhängare, men jag är inte emot dem heller till skillnad från main stream som jag bara är emot. Men om jag förstår dig rätt so isn’t anyting ”sum ting wong” med main stream media at all menar du. Även här känner jag att du har en chans att lära nya spännande kunskaper och jag känner hur det bubblar inom mig av glädje att få informera om det här ämnet med för att stötta dig.

     Eftersom vi nu klart förstår hur det ligger till med vacciner, att det är skadligt och Aftonbladet och Expressen och annan main stream är för vacciner eftersom big pharma är för dem en viktig annonsör och därmed en stor inkomstkälla kommer de att supporta någonting som skadar folk, vilket är mycket värre än små detaljfel på vaken.se.

     Blir så glad över att du även känner till chemtrails. Jag är inte lika påläst om detta ämne ska jag erkänna, men jag har lite kunskap inom området. Men först tror jag att det är viktigt att du får smälta de nya kunskaperna så kanske vi kan fortsätta om några dagar när allt sjunkit in lite. Det kan ibland bli lite mycket att ta in på en och samma gång Ha det så bra under tiden.

     • Fram med vetenskaplig bevis på att vaccin orsakar autism. Och ta inte den hårt kritiserande undersökningen som påstod detta för de barnen hade autism innan undersökningen!!!

     • Här har du ett tillräckligt bevis. Om du inte kan ta till dig av folks vittnesmål men däremot ta till dig utav officiella korrupta rapporter har du det inte lätt. Men vi får hoppas att den här videon är tillräckligt för dig att se igenom ”mainstreams” manipulation. Önskar dig lycka till. https://www.youtube.com/watch?v=uU4IlVnOKrg

     • En video gäller INTE utan ta och lär dig att bevis handlar om dokumentation så fram med dokument.

      Dokumenten ska dessutom var trovärdiga för alla.

      VAXXED är en propagandavideo och inget annat, fjärran från bevis.

     • Ja vänta ska jag skriva ett åt dig eftersom du sätter så starkt förtroende

      till papper samtidigt som du förkastar tragiska livsöden. Sedan är det inte en video på VAXXED. Det är en buss som är fylld med namn på personer som fått vaccinskador. Men jag antar att man kan undvika att se skogen om man försöker att se den genom det första trädet.

      Nu är det ju så att vetenskapliga bevis inte går att få inom området. Det framgick just i denna videon i slutsekvenserna. ”Det är sånt som dem inte talar om”.

      Om jag länkade ett tusen videor på vaccinskadade barn skulle du ändå be om ett dokument som är vetenskapligt utformat. Det du lider av är trångsynthet. Ta bort skygglapparna så öppnar sig nog en ny värld ska du se.

      Men jag ska länka en big pharma whistleblower åt dig istället. Men det kommer nog inte att räcka för dig. 20:20 in i första delen förklarar man vad vaccin är. Och just före skarven mellan videorna finns mer information.

      https://www.youtube.com/watch?v=jI72yO8ARSk

      https://www.youtube.com/watch?v=ML-EfzE3Ioc

     • Ingen skurk förrän domstol bevisat motsatsen. Vad blev han dömd för? Om han inte är dömd, hur kan han då vara en skurk.

     • Det John Virapen gjorde är som alltid svårt att bevisa då de som var med om den skurkaktiga handlingen gjorde allt för att de inte skulle avslöjas så vi har John Virapen ord på att det har hänt. Är det påhitt från hans sida så faller ju hela hans resonemang.

     • Att resonera med dig är som att prata med en papegoja. Du repeterar saker du har hört många gånger utan förmåga att ifrågasätta det. Min tid är mer värdefull än så. Jag fortsätter därför att fokusera på att återhämta mig ifrån mina vaccinskador istället för att slösa tid på ett meningslöst resonemang med dig. Hoppas att du lyckas lägga ihop pusslet rätt en dag.

     • Jag måste upprepa en del saker för det uppfattas fel vi första och andra i och ibland även tredje gången.

      Att ge upp att resonera med mig har jag fått till mig här på vaken.se och i dess domän så många gånger att jag tappat räkningen.

      Vilka vaccinskador har du inte återhämtat dig från för det har jag ingen aning om.

     • Köper aldrig pepsi vad det nu har med saken att göra för de får du förklara om du kan.

  • De ville ha en liten mängd, en sample. Vad är det för konstigt med det? Det är inte så att de villa ha en leverans till något kärnkraftverk. Då skulle det nog behövas större mängder.

   • Man gör inte så med uran för de behövs inte. Uran är väl känt hur det är så jag förstår inte var de överhuvudtaget skulle behövas ett prov.

    Därför anser jag att historien är påhittad och har aldrig hänt i verkligheten då den har märkliga inslag.

    Wikileaks ska ni veta har även de kommit över dokument som är förfalskade och inte sanna och detta är ett av dem. Wikileks har ju svårt att kolla om det som de kommer över verkligen är riktigt eller en förfalskning och Wikileaks har kommit med en del dokument som omvärlden vet är falska.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här