Högsta domstolen i Danmark har beslutat att en grupp danskar får ställa statsminister Lars Lökke Rasmussen inför rätta.

Gruppen är missnöjd med att Folketinget godkände EU:s Lissabonfördrag utan någon folkomröstning. Det danska Folketinget godkände Lissabonfördraget år 2008.

Tidigare avvisade hovrätten en stämning. Då sade man att gruppen på 28 personer inte har något rättsligt intresse att driva saken.

Men Högsta domstolen tillåter alltså nu att en domstolsprocess startas. Tankesmedjan Mänsklighet anmälde tidigare till Centrum för rättvisa att Sveriges riksdag godkände Lissabonfördraget utan folkomröstning, vilket är ett hån mot demokratin.

Under hösten 2010 röstade samtliga riksdagspartier – utom Sverigedemokraterna – för Sveriges nya grundlag. Denna nya grundlag innebär att EU-medlemskapet och Lissabonfördraget skrivs in i Sveriges grundlag. Denna nya grundlag innebär också att Sveriges självständighet och demokrati nu säljs ut till Bilderbergs världsdiktatur.

Jonas Sjöstedt i Vänsterpartiet kommenterade detta tidigare med att denna nya grundlag ”inte är någon större förändring” och att ”vi fortfarande kan gå ur EU”. Detta är naturligtvis bara är nonsens, och visar bara hur Sverige bara är en skendemokrati.

Centrum för rättvisa har inte svarat på Tankesmedjan Mänsklighet anmälan. I övrigt har Sverige inte prövat i domstol att Lissabonfördraget godkändes utan folkomröstning, och att Sveriges självständighet och demokrati nu säljs ut genom den nya grundlagen, utan att medborgarna tillfrågas.

Mänsklighet misstänkte att svenska folket inte längre behöver tillfrågas vid förändringar genom den nya svenska grundlagen, där EU-medlemskapet och Lissabonfördraget skrivs in i Sveriges grundlag.

Detta konfirmeras enligt artikel 48, stycke 6 och 7 i Lissabonfördraget. Detta är med stor sannolikhet också anledningen till varför svenska folket nekades att folkomrösta om Lissabonfördraget, så att inte medborgarna skulle inse att Lissabonfördraget avslutar Sveriges självständighet och demokrati och Sverige uppgår i Bilderbergs världsdiktatur.

Artikel 48, stycke 6 och 7 i Lissabonfördraget: … En grund till att hemlighålla traktatinnehållet är kanske självändringsklausulen i artikel 48, stycke 6 och 7, som gör det möjligt för eurokraterna att ändra Författnings-Reformtraktaten efter sitt behag när som helst utan att fråga oss”…).

Ännu en glad nyhet som vi kan se fram emot efter att EU-medlemskapet och Lissabonfördraget skrevs in i Sverigesv grundlag är att dödsstraff kan införas för uppror mot Bilderbergs världsdiktatur.

mansklighet.se, Högsta domstolen i Danmark tillåter prövning avseende att Lissabonfördraget godkändes utan folkomröstning

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här