I mitten av 2021 började balsamerare dra ut fiberartade, vita blodproppar från lik. Vissa av balsamerarna bevarade några av dessa proppar och talade om sina fynd på oberoende filmer och oberoende mediekanaler.

Detta fenomen sammanföll med utrullningen av de experimentella covid-19-vaccinerna. Dessa injektioner orsakade redan hjärtinflammation, blodproppar och vaccininducerad trombotisk trombocytopeni, men något liknande hade aldrig setts förut. Sedan nyheten om de märkliga blodpropparna bröt ut har en major i flygvapnet vid namn Thomas Haviland undersökt saken. Han undersökte balsamerare runt om i världen för att lära sig mer om denna avskyvärda verklighet.

Över två tredjedelar av balsamerarna finner nu märkliga fiberartade blodproppar i lik
Undersökningen nådde 269 balsamerare som spänner över fyra stora länder och tre kontinenter. Undersökningen frågade om vilken typ av blodproppar som observerades, procentandelen kroppar med fiberartade massor och de avlidnas åldrar.

Enligt undersökningen fann en majoritet av balsamerarna (70 %) märkliga fiberartade vita proppar som de aldrig sett tidigare. Dessa märkliga proppar sågs inte före utrullningen av covid-vaccinet, inte under eller före covid-19-pandemin.

Herr Haviland skickade undersökningsresultaten till CDC, FDA och NIH den 9 januari, men har ännu inte fått något svar. Medicinska samfundet har till stor del ignorerat denna fråga, på grund av deras medskyldighet i massmedicinska fel och felaktig död.

Initialt tog Haviland kontakt med tusentals enskilda balsamerare, men deltagandet i undersökningen var sparsamt. När herr Haviland kontaktade de statliga föreningarna för begravningsentreprenörer exploderade deltagandet. ”Det säger mig att balsamerare faktiskt vill berätta vad de ser i balsameringsrummet, om de känner att de har tillstånd” från sin närmaste chef eller den statliga föreningen för begravningsentreprenörer, sade Haviland.

Major Haviland står emot olagliga vaccinkrav i flygvapnet innan han avslöjar hur regeringen skadade tjänstemedlemmar
Innan han startade undersökningen hade Haviland arbetat 16 år som elektroingenjör för en försvarsentreprenör vid Wright-Pattersons flygbas i Ohio. Haviland bidrog till utvecklingen av stridsflygplanet F-16, F-22 Raptor och det osynliga stridsflygplanet F-117. Han tjänstgjorde 20 år i USA:s flygvapen. Hans årtionden av tjänstgöring vanärades dock 2021 av Bidens regerings olagliga covid-19-vaccinkrav. Dessa krav ledde till utbredd misshandel och diskriminering, delade arbetskrafter och skadade familjer, karriärer och försörjningsmöjligheter. Många tvingades ta ”gifterna” och acceptera skador, utan någon medicinsk fördel överhuvudtaget.

Herr Haviland tvingades ge upp sitt jobb som försvarsentreprenör eftersom han inte följde vaccinkraven.

I oktober 2021 stod Haviland upp mot vaccinkravet. Han hänvisade till en teknisk briefing från Public Health England i september 2021 som dokumenterade hundratusentals ”genombrotts”-fall av covid-19 bland de ”fullständigt vaccinerade”. Följaktligen var dödlighetsgraden för de ovaccinerade vid den tiden mer än 3,6 gånger lägre än för de fullständigt vaccinerade.

Han skickade ett e-postmeddelande till flygvapengeneralen med orden, ”Skäms på er för att ni inte står upp för vår rätt att själva besluta om vi ska injiceras med ett experimentellt läkemedel eller inte.” Han kopierade e-postmeddelandet och skickade det till basens 30 000 personal. Trettio minuter senare blev han avskedad.

Med sin karriär bakom sig motiverades herr Haviland efter att ha sett dokumentärfilmen ”Died Suddenly.” Dokumentären visade exakt vad balsamerare hittade i artärer och vener hos de avlidna.

”Under mina första 20 års erfarenhet hade jag aldrig sett proppar som dessa. Och vi ser dem i både artärer och vener,” sa Richard Hirschman, en av de första balsamerarna som bröt nyheten 2021. Eftersom Hirschman tidigt talade sanningen är fler balsamerare villiga att idag tala ut om de fasor de ser.

På grund av den liv-och-död allvarligheten i denna fråga bör herr Havilands undersökning bli en obligatorisk rapport, och alla begravningsentreprenörer borde be balsamerare att dokumentera dessa hemska blodproppar när de uppkommer.

naturalnews.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här