Insiders: Facebook censurerar vaccintvivel även om det bygger på fakta

Två visslare från Facebook har valt att ta steget fullt ut för att berätta via Project Veritas att Facebook mobiliserat för att hantera kritik mot vaccinationer. Facebook censurerar genom att med global shadow banning minska spridningen av kritisk information och åsikter.

Allt som inte passar in i narrativet “get the vaccine” är effektivt undangömt och alla som motsätter sig det är betecknade som fiender till samhället, säger en visselblåsare.

Dokument som visslarna läckt ut visar att Facebook utgår från ett protokoll som styr hur kommentarer och delningar på Facebook ska hanteras om dessa är kritiska till vacciner och massvaccination. Facebook är helt koordinerat med policyn hos “Centers for Disease Control” (CDC).

En insider berättar att Facebook använder klassificerare i algoritmerna som detekterar vaccintvivel (VH Score, Vaccine Hesitancy score).

Läs mer på newsvoice.se, Insiders: Facebook censurerar vaccintvivel även om det bygger på fakta

1 kommentar

  1. Facebook är en samhällsfara. Det är Facebook som fejkar fakta genom att ljuga om sanningen. Detta är ett fruktansvärt farligt bolag och borde åtalas i Europadomstolen. En fara för mänskligheten med andra ord. Kontoinnehavare blir därmed en fara för dem själva, och oss alla andra som har förståndet att bojkotta denna marodör mot det fria ordet.

    Gunter Sachs, Nobelpristagare i litteratur sa på frågan, vad tycker du om Facebook…Det är dårarnas paradis !

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here