Trots att nya rön om covidvaccinernas dåliga effektivitet och höga risker strömmar in, trots att Jakob Forssmed konfronterats i Riksdagen av Elsa Widding som bombarderat honom med fakta om riskerna med covidinjektionerna förblir Forssmed komplett faktaresistent.

Idag skickade Regeringskansliet ut ett nytt pressmeddelande om att “bara 40 procent av personerna som är 80 år och äldre fått vårdosen av vaccinet mot covid-19” och “även om smittspridningen just nu är låg” så måste regioner och kommuner “öka takten och nå ut till fler personer i riskgrupper”.

Regeringen hamrar vidare med ord om att man nu under våren rekommenderar:

“….en påfyllnadsdos med vaccin mot covid-19 till alla personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser”.

“Folkhälsomyndighetens uppföljning av vaccinationsinsatsen nu i vår visar att vaccinationstäckningen varierar stort i landet. I några regioner har 65 procent vaccinerat sig, i andra regioner ligger andelen på drygt 10 procent.”

Läs mer på newsvoice.se, Jakob Forssmed kräver fler påfyllnadsdoser och oftare

1 KOMMENTAR

  1. Det är bara att jämföra NNT (Number needed to treat)mot NNH (Number needed to harm) så ser man den sanna effekten av läkemedel.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här