Det har kommit in ca 80 000 biverkans-rapporter avseende vaccinerna bara i Sverige. Av dessa är närmare tio procent allvarliga. Utöver detta finns ett mörkertal som kan vara tio gånger större eller mer.

Många kvinnor vittnar om utebliven mens och även mycket stora blödningar kopplat till vaccinationen.

Pfizers egen rapport visar att vaccinet vid djurförsök samlas i äggstockarna. Äggstockarna innehåller kvinnans alla ägg. Huruvida dessa kan bli skadade av vaccinet eller det spikprotein som bildas, finns inget svar på i samma rapport.

Flera vittnar om anhöriga som dött av hjärtproblem inom två veckor efter vaccination. Andra har fått allvarliga komplikationer efter vaccinationen.

Modernas vaccin dras tillbaka för personer födda -91 och senare p.g.a. risk för hjärtinflammation. Astra Zenecas vaccin drogs tillbaka p.g.a. dödsfall. När kommer nästa stopp?

Långtidseffekterna av vaccinerna är okända. Narkolepsiproblemen visade sig långt efter vaccinationskampanjen mot svininfluensan. Risken för något liknande för covid-19-vaccinerna är omöjlig att bedöma, men med tanke på att mängden biverkansrapporter är mångfalt fler än vid svininfluensavaccineringen är det rimligt att även långtidseffekterna blir värre.

Vaccinbolagen har i hemligstämplade avtal med staten fått friskrivning för eventuella vaccinskador. Dessutom säger Pfizer i sitt hemliga avtal klart ut att det kan finnas biverkningar som inte är kända och som de inte tar ansvar för. Varför är tillverkarna friskrivna?

Försäkringsbolag ersätter inte covid-19 vaccinskador. Inte heller den statliga läkemedelsförsäkringen ersätter s.k. serieskador fullt ut. Regeringen planerar att avsätta tio miljoner kronor för serieskador enligt ett pressmeddelande den nionde september i år. Det täcker bara någon enstaka skada vilket är orimligt eftersom serieskador drabbar många. Om vaccinerna är ofarliga, varför backar försäkringsbolagen?

Frågan är också varför man ska vaccinera sig. Vaccinerna ger ett uselt skydd. Effekten klingar av inom några månader, vilket Pfizer också har friskrivit sig ifrån i det hemliga avtalet.

Många länder som har omfattande vaccinationsgrad har en högre smittspridning än andra länder med låg vaccinationsgrad. Alltså är inte vaccinerna det bästa skyddet mot smittspridning.

Sju av tio som avlider med covid-19 i Sverige är fullvaccinerade enligt Folkhälsomyndigheten. Fullvaccination är dessutom en term som förlorat sin betydelse eftersom det snart krävs tre, fyra eller fem doser.

Det som i vetenskapliga studier däremot har visat sig verkningsfullt är användning av Ivermektin, D-vitamin, Zink och C-vitamin. Detta framstår som ett betydligt bättre sätt att bli av med pandemin än vaccinering. Många av de som avstår vaccin känner till detta, men det är fakta som verkar obekant bland många läkare.

swebbtv.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här