Anette Stahel, magister i biomedicin, presenterar nu en mycket skrämmande bild av massvaccineringen mot covid-19 i Sverige och den risk/nytta-bedömning som Folkhälsomyndigheten presenterat. Detta i en intervju med Folkets Radios Per Shapiro.

Det är Folkets Radios Per Shapiro, en av ytterst få journalister som granskat covid-19 och de så kallade vaccinen mot sjukdomen, som intervjuat Anette Stahel, magister i biomedicin, angående den risk/nytta-bedömning som massvaccineringen i Sverige grundar sig på. Hon har främst fokuserat på Pfizers ”vaccin” Comirnaty, eftersom det är det som använts mest.

Det hon funnit är minst sagt häpnadsväckande.

Enligt Stahel har Folkhälsomyndigheten inte gjort någon egen risk/nytta-bedömning av vaccinet, utan tagit den som Europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA, gjort. Och EMA:s bedömning bygger inte på flera kliniska studier utan på en enda studie utförd av Pfizer.

Pfizer-studien innehåller många felaktigheter, säger hon, men främst tre mycket allvarliga.

Det första hon räknar upp är att studien baseras på alldeles för många unga och friska deltagare, i stället för den målgrupp som är mest relevant och som skulle kunna ha störst nytta av vaccinet, så som äldre och personer med underliggande sjukdomar.

– Det handlar om ren manipulation från företagets sida, för att få fram mer fördelaktiga resultat, säger Anette Stahel i Folkets Radio.

Trots alla unga deltagare uppstod dock ett mycket större antal skador och sjukdomar i vaccingruppen jämfört med placebogruppen. Och detta utpekar Stahel som det allvarligaste felet. Studiens egna läkare relaterade skadorna till injektionen.

Läs mer på swebbtv.se, Kritisk analys av Folkhälsomyndighetens risk/nytta-bedömning av covidvaccin

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här