Läkaren Hanna Åsberg är engagerad i ”Bota Sverige” eftersom hon tycker det var helt fel att endast fokusera på ej beprövade vacciner när det har framkommit att det finns fungerande behandlingar baserade på hydroxyklorokin och ivermektin som är gamla läkemedel med låg risk.

Hon berättar att det idag är möjligt för en läkare att skriva ut dessa preparat trots att de inte ingår i behandlingsinstruktioner för covid-19. Detta är den enskilda läkarens beslut. Mängder med erfarenheter runt om i världen tillsammans med vetenskapliga studier visar att dessa preparat fungerar mot covid-19.

Hydroxyklorokin måste dock sättas in tidigt för att ha effekt. Hon är mycket tveksam till injicering av det som kallas covid-vaccin eftersom de har så många biverkningar och en tveksam nytta. Annars är hon positiv till traditionella vaccin.

Bota Sverige har satt samman ett brev med den viktigaste informationen. Den finns på botasverige.se. Där framgår att D-vitaminnivån är avgörande för att undvika att bli smittad och inlagd på sjukhus med svår sjukdom. Detta har verifierats i publicerade studier, 5000 i.e. per dag rekommenderas för normalviktiga. Även C-vitamin är viktigt för immunförsvaret.

Fram till idag har läkemedelsverket rapporterat om några hundra avlidna i Sverige som misstänkt biverkan. Då har livsmedelsverket endast hunnit gå igenom 10-15% av alla biverkansrapporter. Studier har visat att endast 1-10% av alla biverkningar anmäls normalt.

Covid-injektionerna har i storleksordning 1000 gånger fler biverkningar än andra mer konventionella vacciner. Dessutom ger de inte samma skydd.

Bota Sverige kräver att vaccinationsprogrammet stoppas eftersom de andra fungerande behandlingarna fungerar totalt sett bättre med en mindre mängd biverkan.

Vaccination av barn är djupt oetiskt menar Hanna Åsberg.

För den som är intresserad går det att få ut journaluppgift vem som utfört en viss vaccination vilket kan vara intressant vid biverkan och skada.

swebbtv.se, Läkaren Hanna Åsberg – Stoppa covidvaccination av barn

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här