Förändringar och anomalier i vaccinerades blod konfunderar läkare på flera håll i världen. De pekar på fenomen som aldrig noterats i något sammanhang tidigare och ingen kan i nuläget heller med säkerhet förklara exakt vad det är man upptäckt.

Bisarra fenomen som upptäckts i blodet hos flera coronavaccinerade patienter har bland annat föranlett den tyska läkaren Bärbel Ghitalla och hennes kollega Axel Bollard att diskutera saken, vilket porträtterats i en kortdokumentär. Bollard pekar i sammanhanget bland annat på att många läkare aktivt låter bli att anmäla vaccinskador eftersom hela proceduren med inrapporteringar inte bara innebär ett potentiellt stigma, utan även mycket extraarbete för dem.

– Jag ser alltid att bieffekterna spelas ner eller så säger de att de inte kan kopplas till vaccinen. Hjärtattackerna och strokeanfallen beror inte på vaccinen, det spelas ner, konstaterar han.

Läs mer på nyadagbladet.se, Läkarna om bisarra fenomenen i vaccinerades blod: ”Har aldrig sett något liknande”

1 KOMMENTAR

  1. bara mörkande ljugande . ja är detta trovärdigt nääää verkligen inte ser bara ut som ren mörkning ljugande hela tiden . ja inte är det minsta trovärdigt att detta är ok

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här