Lars Bern om att coronavaccinet orsakar blodproppar

Lars Bern anser att vaccinationskampanjen omedelbart bör stoppas. Forskning visar att vaccinationerna orsakar blodproppar och att vi kan stå inför en stor hälsokatastrof.

Han ger en uppmaning till alla vaccinerade att skaffa sig en mätare för att kontrollera syremättnaden för att snabbt reagera på blodproppar.

Han berättar att två bekanta har fått allvarliga kardiovaskulära problem efter vaccination. Mikael Willgert som intervjuar Lars Bern berättar om två nära släktingar som avlidit av hjärtproblem inom två veckor efter vaccination och en person som deltagit i Swebbtv som fått stora andningssvårigheter och sjukhusvård efter vaccination. En anhörig till medarbetare på Swebbtv fick blodproppar i lungorna och avled efter vaccination. Lars Bern och Mikael Willgert konstaterar att det är märkliga samband som inte går att vifta bort. De som ansvarar för vaccinationerna kan komma inför rätta om det visar sig vara så allvarligt som det i värsta fall verkar.

Andra märkliga omständigheter är att coronavirusen i många år varit föremål för mängder av patent och att vaccinerna troligen var klara långt innan pandemin. Lars Bern manar att viruset förefaller vara utvecklat som ett biovapen men varken Kina eller USA skulle vinna på att släppa ut viruset. Däremot konstaterar han att de ekonomiska intressen som World Economic Forum företräder har varit de stora vinnarna.

swebbtv.se, Lars Bern om att coronavaccinet orsakar blodproppar

2 KOMMENTARER

  1. Det är struntprat påvetkat av vsccinationsmotståndarna och konspirationsteoretiker.
    Någonting som är märkligt är vad som tycks förena dem som ondgör sig över alla som de ser som vänster alt liberaler och som uttalar sig tvärsäkert i sina högerextremistiska alternativa media som de försöker pådyvla sina naiva och godtrogna läsare. t ex om Klimatförändringar – Covid – vaccinmotstånd – Valfusk i USA – Soros – Globalister – Orban- Djupa staten – Quanon

    Vi som faktakontrollersr allt vi läser blir dock inte lurade!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here