Allt fler människor tröttnar på den överdrivna skräckpropagandan om coronaviruset och på den extrema repressionen mot medborgerliga fri- och rättigheter som följt i den så kallade pandemins fotspår. Detta är enligt det ultraglobalistiska maktnätverket World Economic Forum ett mycket stort problem och man efterlyser nu därför att coronakritik bekämpas ännu hårdare av makthavare.

På World Economic Forums hemsida skriver Robin Pomeroy och Alexander Court att ”desinformation” om coronakrisen har blivit ett gigantiskt problem och menar att det är mycket problematiskt att människor lyfter fram annan information än som framkommer från myndigheter och mainstreammedier – bland annat de som menar att den aggressiva propagandakampanjen från det politiska och mediala etablissemanget utgör del av en medveten strategi för att underkuva befolkningen.

“I en värld där social media är den plats där de flesta av oss får så mycket av vår information och där vi värdesätter yttrandefriheten som en grundsten i vår demokrati, vad kan göras för att bekämpa farlig desinformation?” frågar sig författarna på orwellianskt manér.

Även FN har uttryckt förakt för alternativa teorier kopplade till coronakrisen och menar att det handlar om en ”kommunikationskris” mellan makthavare och befolkning.

Läs mer på nyadagbladet.se, World Economic Forum och FN mobiliserar för att kväsa coronakritik

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här