Frankrikes president Emmanuel Macron deklarerar nu öppet att han vill göra livet svårt för de fransmän som ännu inte tagit de experimentella covidvaccinen och att han inriktar sig på att ytterligare begränsa deras möjligheter att delta i aktiviteter och det sociala livet.

Under tisdagen deklarerade Frankrikes kontroversielle president att han har för avsikt att stänga ute de fransmän som ännu inte tagit vaccinen från det franska samhället i ännu högre utsträckning än som redan är fallet.

– Angående de ovaccinerade så vill jag verkligen göra det svårt för dem. Och vi kommer att fortsätta att göra det till slutet. Det här är vår strategi, säger han i en intervju med Le Parisen.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. […] Kanske är det därför som regeringen inför hårdare restriktioner, för att tvinga fram obligatorisk vaccination. Trots att mutationen omikron ger lindriga symptom med få dödsfall. Emmanuel Macron säger att han skall göra livet mycket svårt för ovaccinerade. Dessa globala bröder och systrar har säkert fått order från Big Pharma med WHO att en framtida avslöjande kontrollgrupp måste bli så liten som möjligt, så inga slutsatser kan bli signifikanta. https://www.vaken.se/macron-lovar-att-gora-livet-svart-for-ovaccinerade/ […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här