Av alla ledande personer i sanningsrörelsen så skulle jag vilja belysa Max Igan. Max är Australiensare och har arbetat länge med att sprida sin kunskap om värden genom att bland annat producera radioprogram och dokumentärfilmer.

Det som får Max Igan att sticka ut i mina ögon är hans förmåga att se klar på vad som händer i samhället, utan att för den delen fastna i det negativa. Han fokuserar på att hitta lösningar och att vi måste agera tillsammans för att skapa förändring. Dessa är viktiga frågor om vi ska kunna hålla huvudet högt och agera med kraft.

För de som inte har lyssnat på Max radioprogram eller sett hans filmer så rekommenderar jag att ni gör det nu.

Ni kan följa Max på hans webbsida.

Mikael Cromsjö
Grundare av Vaken.se

3 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Jag tycker det är olyckligt att vi som söker efter svar ”utanför ramarna” kallar oss för sanningsrörelse. Det finns sällan en ren och klar sanning och iom ordvalet sanningsrörelse säger man även att den som inte är med i den rörelsen står utanför sanningen. Det blir både provocerande och exkluderande när vi som lever i det ist måste vara öppna och inkluderande för att locka fler att tänka själva, reflektera och dra egna slutsatser.

    Allt gott ?
    Mattias

  2. Hilsen fra Finland ! Tak for jeres artikler om den vanvittige situation også heroppe i Finland, regeringens uendelige forsøg at begrænse folks privat liv osv. Det ser ud til at Max Igan’s youtube-videorne ikke eksisterer længere ?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här