McDonalds globala intäkter minskar – Hotas av hälsomedvetenhet och mattransparens

skräpmat excitotoxiner livsmedelsindustrin Blaylock de fem värsta historielöshet Läkemedelsindustrins

Mike Adams från NaturalNews jublar i en dråplig artikel när McDonalds globala försäljning minskar. McDonalds som bygger sitt koncept på att deras mat ger hela familjen lycka genom ”Happy meals” är i praktiken ett företag som egentligen arbetar med processad mat, genetiskt modifierad mat, massuppfödning av olyckliga djur, matimperialism och global export av fetma, skriver Adams.

Läs mer på newsvoice.se

2 KOMMENTARER

  1. Uff, mår illa när jag ser bilden ovan..

    Satt av en händelse på donken häromdagen och funderade på deras sortiment efter att ha beställt mitt sedvanliga prisvärda alternativ som består av två ostburgare och en vatten. Tänkte då igen på hur sött deras bröd smakar och saltheten deras kött. Dom söta läskedryckerna och salta pommisarna, huga! Men när man tänker till lite så har dom ju blivt bättre iallafall. Dom har ju flera grönare alternativ, sallader, stora och små. Veggieburgare har dom också och dom smakar faktiskt inte så illa och med bätte bröd. Skippar man läsken och pommesen så är det inte längre så hälsovådligt. Det alltså upp till varje vuxen att avgöra själva.

    Barn däremot älskar som bekant jätt-salt. surt och sött så det ska till en del övertalning för att dom ska välja något annat te.x. morötter som är ganska söta också fast då med dom mer nyttiga kolhydraterna. När dom kommer igång med små-morötterna brukar det bana väg för mer grönt, tips!

    Sedan har dom ju satt upp laddstationer på 14 orter i Sverige för elbilar. Säg någon annan mat kedja som tar det innitiativet? Jag vet ingen iaf.

    Har aldrig varit pro-mcdonalds och föredrar BK när det kommer till burgare. Och om jag väl blir sugen på kött så blir det nog helst en bit oxfile, men tycker att det faktiskt finns alternativ på donken idag.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here