Regeringen meddelar nu offentligt sina planer på att utnyttja de nya maktbefogenheterna genom covidlagen på ett sätt som många kritiker under det gångna året varnat för. Från och med den 1 december kommer man verkställa implementationen av covidpass i Sverige, meddelar socialminister Lena Hallengren på en presskonferens under eftermiddagen.

Trots bekräftade pandemiöverdrifter från otaliga medicinska experter under lång tid följer Sverige nu efter den totalitära utvecklingen i omvärlden och bekräftar att man nu lanserar så kallade vaccinpass i hela landet från och med december.

Till en början ska systemet tillämpas på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 100 personer – inklusive grundlagsenliga demonstrationer. Detta ska i övrigt beröra idrottsevenemang, teaterföreställningar, bio, konserter, danstillställningar, tivolin, marknader och mässor. Även demonstrationer, religiösa möten och föredrag berörs.

Läs mer på nyadagbladet.se, Medicinsk apartheid blir verklighet i Sverige från 1 december

1 KOMMENTAR

  1. jojoj diktstaturen ska bli dom mörka krafterna ger sig inte folkrätten är bara en bindande lag som man struntar i sen ska så många alla gå på tvingas ta giftet som inte ens är lagligt som läkemedel och som sagt är ett gift hur många ska mördas alla ska folket utrotas från världen bara knäppskallarna kvar ska dom lagra mat för all framtid eller tänkte dom inte på det hur en liten mägnd folk ska kunna få fram mat jojoj

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här