Folkhälsomyndigheten har beslutat att även 16- och 17-åringar skall erbjudas covidvaccin. Men istället för att endast informera om att möjligheten finns, så kallas minderåriga i Region Uppsala till vaccinering med förbokade tider. Trots att det är fråga om barn sker det dessutom utan vårdnadshavarnas medgivande.

I slutet av juni gick Folkhälsomyndigheten ut med beskedet att erbjuda de nödgodkända covidvaccinen till minderåriga trots att åldersgruppen löper extremt liten risk att drabbas av covid-19.

Vaccinationerna ombesörjs sedan av Sveriges regioner som har i uppdrag att erbjuda de starkt ifrågasatta injektionerna. Enligt Folkhälsomyndigheten är det upp till regionerna själva att bestämma tillvägagångssätt.

Frilandsjournalisten Per Shapiro kunde dock redan i sitt reportage “Barnen, sprutan och den påstådda nyttan”, avslöja att Region Uppsala valt att börja med en helt ny metod som bryter mot det traditionella tillvägagångssättet när man erbjuder frivilliga medicinska insatser till barn.

Läs mer på nyadagbladet.se, Minderåriga i Uppsala kallas till vaccinering – utan att tillfrågas

1 KOMMENTAR

  1. det gäller att göra som dom mörka krafterna vill skicka folk i döden allt tyder på den saken men det bekommer inte asen det mista utan dom kör på samma som hitler gjorde . ja detta kan inte sluta lyckligt för många kommer drabbas hoppas dom som liger bakom detta ställs till svars. dömas kommer dom. annat är omojligt om det nu inte är köpt riggat förhandling hoppas det blir dödastaff det är dom verkligen värda säkerhetspartiet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här