Två Finspångselever kollapsade direkt efter en vaccination uppger en förälder till ett barn som fick erbjudandet om att den 26 augusti vaccineras mot covid-19 på Gamla Lasarettet Finspång. En pojke ska ha hittats utan puls på golvet. Ansvariga dementerar en koppling till vaccinationen av de 45 elever som ställde upp.

Runt om i landet vaccineras nu ungdomar och exempel på allvarliga biverkningar har parallellt börjat nå allmänheten, men det finns ett kompakt motstånd att diskutera eller ens nämna vaccinskadorna, som under en längre tid försökt lyfta en vetenskapligt grundad och sund debatt om riskerna med vaccin och särskilt de experimentella mRNA-injektionerna.

Det var podden Ingrid och Maria som först nämnde incidenten under en poddsändning. Enligt Bergska gymnasiets Facebook-sida stämmer uppgiften att massvaccinationen genomfördes, men därefter går uppgifterna isär.

Bergska Gymnasiet inledde initiativet med ett Facebook-meddelande den 23 augusti som uppmanade alla elever att vaccinera sig den 26 augusti. I bild framträder skolsköterskorna Marie Staf och Johanna Hejdeström som gör segertecken. Eleverna som deltog under vaccinationsdagen kom från Bergska Gymnasiet och Curt Nicolin Gymnasiet, båda i Finspång.

Från Bergska Gymnasiets Facebook-flöde:

“EN FANTASTISK NYHET ?
På torsdag 26/8 finns våra skolsköterskor för gymnasiet på plats på vaccinationscentralen ”Gamla Lasarettet Finspång” och har drop-in mottagning för alla gymnasieungdomar som vill ta sin första spruta med vaccin mot COVID19.
Marie och Johanna tar hand om dig som vill vaccineras mellan 9.00 och 16.00 (lunchuppehåll 12.30-13.10).
Alla kan komma, det spelar ingen roll var du bor! Ta med ditt ID-kort och gärna påskriven samtyckesblankett från föräldrarna.
Alla elever får vaccinera sig under lektionstid hälsar rektor Anders på Curt Nicolin Gymnasiet, rektor Tangra Bergska Gymnasiet och rektor Elisabet på Bergska Skolan.
STAY SAFE! ✨Tack för att du vaccinerar dig, tillsammans skapar vi skyddet ??
PS. Stort tack till våra skolsköterskor som gör detta möjligt för våra elever!”

Samma dag ska de två eleverna ha kollapsat.

Läs mer på newsvoice.se, Finspångselever kollapsade direkt efter covidvaccination – ledningen dementerar

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här